Gura lumii, 10.07.2020

9 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că o duduie, adjunctă al unui şef de instituţie, taie şi spânzură pe acolo. Mai mult, aceasta înjură pe holurile instituţiei şi se roagă să plece odată de la conducere mai marii care conduc instituţia coordonatoare. Cică omul nostru a fost pus pe funcţie de directorul mare, după ce s-a gândit el mai bine şi a ajuns la concluzia că mai bine o aduce pe duduia cu pricina, care va face munca murdară în locul său. Cârcotaşii povestesc pe la colţuri că respectiva s-a dezlănţuit în ultima perioadă şi nu mai e agreată de nici un salariat de pe acolo.

Spun zvonerii prin târg că într-o primărie de pe la noi licitaţiile le câştigă aproape toate o firmă de casă. Cârcotaşii de serviciu au aflat secretul acestei reuşite. Gurile rele susţin că firma respectivă merge totdeauna cu un preţ scăzut, motiv pentru care câştigă totul pe acolo. Dar, lucrurile nu se opresc aici. După ce a luat contractul, edilul face un contract adiţional, mărind astfel suma pentru lucrările obţinute de firma de casă. Cică situaţia nu e de ieri, şi aşa câştigă toată lumea implicată în procesul respectiv. Numai că ceilalţi afacerişti de prin zonă au aflat şi acum vor să-l reclame pe edilul care se pretează la asemenea practici.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Recidivistul judecat pentru violarea unei copile, sătul de arest

Individul de 54 de ani, din Petroşani, a încercat neîncetat să-i convingă pe judecători să-l elibereze. Recidivistul a fost trimis...

Şoferiţă rănită după ce a călcat prea tare acceleraţia

O tânără de 23 de ani, din Brad, a suferit răni uşoare în urma accidentului rutier pe care l-a provocat.

Copilă înghiţită de apele Streiului

Fetiţa de numai şapte ani a mers la scăldat alături de sora ei mai mare, o adolescentă în vârstă de...

Închide