Actualitate

Recapătă-ți zambetul de altădată cu ajutorul unei coroane dentare

Dacă ai probleme cu dinții beneficiază de servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate și tratează-le în mod eficient. Apelează la o clinică modernă unde te poți bucura de tratamente stomatologice personalizate lipsite de durere.

Mergi la specialist pentru a rezolva problemele dentare, nu amâna intervențiile

Îndreaptă-ți atenția către o clinica stomatologica care deține echipamente de ultimă generație. Aceasta îți oferă nenumărate avantaje pe termen lung. Aici poți beneficia de cele mai bune soluții de tratament iar calitatea materialelor și a lucrărilor stomatologice efectuate sunt cele care își pun amprenta în mod decisiv. În cadrul unul cabinet modern primează tehnologiile de înaltă performanță, ceea ce îți oferă avantajul suprem.

Medicii specialiști pun mare accent pe calitatea serviciilor oferite, de aceea pentru ei satisfacția clienților contează foarte mult. Prin urmare, pacienții se bucură din plin de toată atenția și implicarea medicilor dentiști pe toată perioada în care se află în cabinetul stomatologic.

Optează pentru varianta potrivită: coroana dentară sau implantul dentar

Majoritatea pacienților care au probleme cu dantura optează pentru coroanele dentare. Acestea sunt realizate din materiale de calitate superioară pe baza unor tehnologii moderne digitale. Alege și tu o coroana dentara și bucură-te de toate avantajele oferite pe termen lung.

Atunci când ai mai mulți dinți lipsă și nu vrei să faci un implant dentar, coroana dentară reprezintă soluția optimă. Aceasta se realizează simplu și rapid și îți asigura reușită deplină. În plus, o coroană dentară împiedică migrarea dinților și oferă un aspect estetic plăcut.

Tipuri de coroane dentare:

Se poate opta pentru o coroană ceramică pe suport metal, făcută din ceramică sau din zirconiu. Aceasta oferă deplină funcționalitate și un zâmbet de invidiat. Estetica este foarte asemănătoare cu dinții naturali iar prețul este unul accesibil, în comparație cu serviciile oferite.

Coroanele dentare ceramice au un aspect foarte frumos și sunt deosebit de rezistente iar cele realizate din zirconiu sunt absolut impecabile.

Coroana dentară este o lucrare ce acoperă în totalitate un dinte care este aproape distrus. Altfel spus, aceasta este metoda prin care poate fi salvat un dinte atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Coroanele dentare se realizează în funcție de amprentele pacientului. Acestea au înfățișarea unui dinte gol pe dinăuntru și se recomandă pentru cei care au dinții distruși în proporție de peste 50% din cauza cariilor.