Reales preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo

Congresul Federaţiei Internaţionale de Judo (IJF) desfăşurat la Budapesta a de­sem­nat noile persoanel în funcţiile de con­du­ce­re ale acestei federaţii internaţionale. Ro­mânul Marius Vizer (foto) (62 de ani) care conduce acest for din 2007 a fost reales în una­nimitate pentru un nou mandat la con­du­cerea judoului mondial.
„Pe parcursul acestor ani, a fost o plăcere să lucrăm împreună în linişte, cu prietenie şi unitate. Aceştia sunt pilonii unei dezvoltări stabile. A fost, totodată, o onoare să lucrăm pentru dezvoltarea judoului prin disciplină, respect şi loialitate. Am îmbunătăţit foarte mult nivelul judoului, am împărtăşit întregii lumi valorile acestui sport şi vom continua să îndeplinim împreună lucruri măreţe. Mul­ţu­mesc pentru extraordinara colaborare cu Comitetul Internaţional Olimpic”, a declarat Marius Vizer conform site-ului oficial al IJF.
Federaţia Internaţională de Judo a anun­ţat la acest congres că la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în premieră se va organiza pen­tru prima dată o întrecere pe echipe, la care va lua parte şi o echipă formată din refu­giaţi, lucru care se va întâmpla şi pe viitor.
Marius Vizer, care este şi membru al Co­mi­tetului Olimpic Internaţional, a expus la congresul de la Budapesta şi ceea ce do­reşte de la forul pe care-l conduce în ur­mă­torii ani. ”Împreună, în următorii patru ani, vom sprijini federaţiile naţionale şi uniunile continentale chiar mai mult decât am făcut-o până acum. Cred că prin unitate, în­cre­dere şi solidaritate putem duce judoul la ur­mătorul nivel. Asta vom face, începând chiar de acum”, a spus Marius Vizer.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.