Răzvan Mareş se îndreaptă spre Pro România

Fostul viceprimar al Devei, Răzvan Mareş (foto), s-a întâlnit cu Victor Ponta în urmă cu câteva zile, la Braşov, pentru a pune la punct un plan comun pentru reşedinţa de judeţ la viitoarele alegeri.

Răzvan Mareş, care încă mai este în PSRo, partid care se află în curs de dizolvare, susţine că în 21 octombrie, când va fi organizat primul Congres al Pro România, a fost invitat împreună cu alţi patru aleşi locali PSRo de la Deva să participe la eveniment. ”E adevărat, m-am întâlnit cu Victor Ponta, am discutat despre Deva. Ştim că PSRo nu va mai exista până la viitoarele alegeri, şi nu putem sta cu mâinile în sân. Deocamdată, vorbim de o colaborare cu Pro România, pentru că trebuie să punem în practică ce le-am promis devenilor”, a declarat Răzvan Mareş, consilier local PSRo Deva.
În 21 octombrie va avea loc primul Congres al partidului condus de Victor Ponta, când va fi aleasă conducerea centrală a Pro România.
Pe de altă parte, Răzvan Mareş a declarat că în 22 octombrie se judecă recursul depus de el la decizia de schimbare din funcţia de viceprimar al municipiului Deva. (S.Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.