Răzvan Mareș a fost înlăturat din funcția de viceprimar al Devei

5 iunie 2018 | 7 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Răzvan Mareș, viceprimar al Devei, a fost înlocuit din funcție. Este pentru a treia oară când în Consiliul Local al municipiului Deva s-a votat înlocuirea lui Mareș. Primele două încercări nu au trecut de votul consilierilor.

”Azi împlinesc doi ani de când am câștigat alegerile. Voi încerca să cer explicații colegilor la expunerea de motive din proiectul de schimbare a mea din funcție. Această inițiativa a colegilor o consider o încercare de a deturna atenția de la faptul ca Deva stagnează. Îmi reproșați mie faptul că eu iau cuvântul și spun lucruri care vă deranjează. Că nu suntem de acord noi, consilierii PSRo, cu  vânzarea Devei bucată cu bucată”, a spus Mareș înainte de supunerea la vot a proiectului. El le-a adresat întrebări punctuale consilierilor PNL care au inițiat proiectul de schimbare a sa din funcție. Au urmat o serie de polemici, ca, la final, Mareș să spună că se dorește înlocuirea lui din funcție pentru că le este frică de el. A promis că va face dezvăluiri și va vorbi despre persoanele care lucrează în primărie și sunt incompatibile cu posturile pe care le ocupă.

Proiectul de hotărâre a trecut cu 16 voturi ”pentru” , unul ”împotrivă” și trei consilieri PSRo nu au participat la vot, Mareș, Muntean și Smaranda.

Proiectul de hotărâre a fost iniţiat de şapte consilieri locali, Laura Manuela Hangiu (PNL), Lidia Luca (PNL), Andreea Ciobanu (PSRo), Marta Mate (UDMR), Romeo Simion Deteşan (PNL), Ioan Sebastian Bara (PNL) şi Mircea Cătălin Birău (PNL). În expunerea de motive a proiectului se arată că „prin modul în care îşi desfăşoară activitatea (n.r. Răzvan Mareş) creează o stare de tensiune atât în comisiile de specialitate, cât şi în plenul şedinţelor de consiliu, mai mult s-a creat o stare de tensiune şi în rândul angajaţilor din aparatul de specialitate al primarului şi din cadrul serviciilor din subordinea consiliului local; din acţiunile acestuia în plenul şedinţelor de consiliu şi în comisiile de specialitate denotă faptul că în calitatea sa de viceprimar refuză colaborarea cu Executivul, preferând să facă afirmaţii fără a exista o discuţie în prealabil cu acesta; încearcă să manipuleze poziţia în consiliul local a altor consilieri locali, cât şi să dezinformeze opinia publică”.

Prin urmare, în urma votului de azi, marți, 5 iunie, Răzvan Mareș nu mai este viceprimar al municipiului Deva, consilieri locali urmând să aleagă un nou viceprimar, în locul acestuia. (Natalia Bumbac)

 

Comentarii (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. florin spune:

  RAZVANE a- i luat **** de la MOLOT,schimbarea ta sa facut sinbata cind sau intilnit ORBAN,MOLOT,OANCEA,tu chiar credeai in ce spune MOLOT, acesta jigodie este pe fata cu PNL il doare in *** de ALDE si de TARICEANU.

 2. nu conteaza spune:

  La revedere, drum bun! Ai fost veriga slaba in lantul slabiciunilor.

 3. Frace Praduitoru' spune:

  Nu fii suparat, Razvane! O sa ajungi iarasi ceea ce-ai fost : pielea poolii !

 4. Vasilica Ceterasu spune:

  @ Frace

  Te-am vazut azi dimineata cand ti-ai baut cafeaua la automatul de la inspectorat …
  Pe cine ai mai sifonat , bulangiule ?

 5. Vasilica Croitoru spune:

  Razvan, nu fii trist, va iesi soarele si pe strada ta. Nimeni nu-i batut in cuie in Primarie! La toti le vine randul.

 6. Frace spune:

  Sa mi-o sugeti toti. Nu sint sifon. Sifoane sint Pera, Lytera, vali tiganu-orfanu s.a. Au declaratii pe net pe cine au sifonat.

 7. marius spune:

  No iaca zbura si cioara din primarie,sunt curios pe unde mai face oua ca nu i bun de nimic

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 5.06.2018

Vasile Florin Sârb, din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat la peste cinci ani de închisoare pentru mai multe...

Bulina albă, 5.06.2018

Samuel Dioane, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara Pentru că, ieri, a fost numit de către Consiliul de Administraţie al...

Anunţ Finanţe 2

Închide