Răzvan Burleanu: „Cel mai complicat an, la conducerea FRF!”

Pandemia de coro­na­virus a avut un im­pact major asupra com­­petiţiilor fotba­lis­ti­ce şi în special în ceea ce priveşte prezenţa spec­ta­to­rilor pe stadioane, a remarcat preşedin­tele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care a declarat, că 2020 a fost un an plin de provocări din cauza pan­demiei, iar din acest punct de vedere a fost cel mai complicat de la preluarea con­ducerii FRF.
„Au fost afectate veniturile din ticketing, spon­sorship şi merchandising, însă cu siguranţă lipsa suporterilor a avut un impact şi asupra a ceea ce se întâmplă pe teren. Fără excepţie, toţi jucătorii preferă să joace cu stadioanele pline şi că au dificultăţi în a se motiva atunci când stadioanele sunt goale. Ne-am fi dorit să putem juca şi meciu­rile echipei naţionale din această toamnă cu spectatori, iar dacă suporterii nu vor reveni cât mai curând pe stadioane şi jucătorii ama­tori nu îşi vor putea continua activi­ta­tea, dezvoltarea fotbalului este pusă sub sem­nul întrebării ”, a spus Răzvan Burleanu (foto).
Principalele realizări din punct de vedere sportiv şi administrativ ale FRF în 2020 au fost în opinia preşedintelui calificarea re­pre­zentativei Under-21 la Campionatul Euro­pean şi obţinerea organizării CE de tineret din 2023 alături de Georgia.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare