Sport

Răzvan Burleanu, anunțul momentului în privința lui Edi Iordănescu: „Raportul va fi validat. De 30 de ani trebuia să facem asta”

Președintele FRF, Răzvan Burleanu (foto), a anunțat ce se întâmplă cu selec­țio­nerul Edi Iordănescu după retro­gra­darea României în Liga Na­țiunilor.

Se putea și mai rău
Comisia Tehnică a Federației Ro­mâne de Fotbal se va întruni vineri într-o ședință la care va participa și Edi Iordănescu. La finalul întâlnirii va fi fă­cut anunțul cu privire la viitorul selec­ționerului. Președintele Federației Române de Fotbal nu are nici o îndoială că în urma ședinței Comisiei Tehnice a forului pe care îl conduce, actualul se­lecționer va fi reconfirmat în funcție.
„Propunerea mea este de a continua cu Edi Iordănescu. Noi ca administrație avem misiunea de a oferi sprijin. Am în­cercat cu fiecare selecționer să îl spri­jinim. Trebuie să susținem perfor­man­țele. Acum 30 de ani trebuia să facem asta. Trebuiau să crească jucătorii în condiții mai bune. Urmează vineri o ședință, după care raportul Comisiei Tehnice va fi validat”, a anunțat Burleanu.
Șeful FRF a adăugat că Edi Iordănescu și-a îndeplinit obiectivul și că acesta a fost acela de a nu re­tro­grada na­ționala României din urna a treia la tra­gerea la sorți pentru preli­mi­nariile Euro 2024.
„Ceea ce ne bucură e că nu ne-am dus mai jos de urna a treia la tragerea la sorți. În următoarea ediție a Ligii Na­țiunilor vom fi în Liga C. Acesta a fost contractul (obiectivul lui Edi Iordănescu – n.r.), care a fost propus tuturor selec­ționerilor. Cu domnul Boloni nu am ajuns în această situație. Aceeași ar fi fost propunerea noastră”, a punctat Burleanu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura