Eveniment

Razii în gãri şi trenuri

03 Gara Deva  0534

Dan Terteci

 Ofiţerii Poliţiei Transporturi, împreună cu reprezentanţi ai CFR şi jandarmi, au efectuat, în perioada 24-27 iulie, peste 500 de controale în gări şi în trenurile de călători, aplicând amenzi în valoare totală de aproape 100.000 de lei, pentru diverse contravenţii.
Cei peste 1.300 de poliţişti şi jandarmi au depistat aproape 2.400 de persoane care călătoreau fraudulos, aplicându-le acestora amenzi în valoare totală de 26.644 de lei. Autorităţile au identificat 50 de minori, 79 de persoane fără locuinţă ce călătoreau ilegal şi patru urmăriţi naţional. Printre aceştia din urmă se numără un tânăr de 18 ani din judeţul Ialomiţa, care dispăruse de la un centru de plasament, un tânăr de 17 ani, din judeţul Iaşi, urmărit naţional din acelaşi motiv şi alţi doi bărbaţi, pe numele cărora fuseseră emise mandate de arestare preventivă de 29 de zile, pentru intrare prin efracţie şi furt.
În plus, ofiţerii au mai constatat 57 de infracţiuni, cele mai multe de natură economică şi de tulburarea ordinii publice, fiind aplicate 564 de sancţiuni, în valoare totală de aproape 100.000 de lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura