Sport

Război în „careul de aşi”

Primele clasate în ierarhia Ligii a IV-a se vor duela între ele în etapa programată în acest week-end. Lidera Minerul Uricani va juca în deplasare cu Universitatea Petroşani (locul patru), iar FC Hunedoara II (locul trei) va întâlni, acasă, pe Club Jiul (locul doi), într-un derby al orgoliilor.

Împrumută jucători de prima echipă

Dornică să învingă şi să urce în clasament, echipa secundă a FC Hunedoara va aborda meciul cu Club Jiul şi cu jucători de la prima echipă. „Toţi cei care au drept de joc şi la echipa secundă au fost puşi la dispoziţia lui Nelu Mitrică, pentru pregătirea partidei cu Club Jiul. E un meci important şi toţi ne dorim să fie câştigat”, a spus Ioan Petcu, noul antrenor al FC Hunedoara. Partida se disputa mâine, de la ora 11.30, pe Stadionul „Michael Klein” din Hunedoara.

Duel între vedete

Partida dintre Universitatea Petroşani şi Minerul Uricani va fi un duel al vedetelor Kamara şi Sansiro Ciocoi. „Mai mult ca sigur că va fi un meci al ambiţiilor şi al orgoliilor şi în acest caz, spectacolul va trece pe planul secund. Eu îmi doresc din tot sufletul că câştigăm acest joc, dar din păcate, ne confruntăm şi cu probleme de efectiv, nu mai puţin de şase jucători fiind indisponibili. Va evolua totuşi cântăreţul Kamara”, a declarat antrenorul studenţilor, Ionuţ Stelescu. Lideră la zi, Minerul Uricani şi-a propus să nu mai cedeze acest loc, până cel puţin la finele turului. „Nu ştim ce şanse avem la promovare, dar avem ambiţia de a termina prima parte a campionatului pe primul loc înaintea Jiului”, a spus antrenorul Vasile Scurtu. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura