S-a confirmat! Tânăra dispărută este împreună cu adepţii MISA

5 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Livia Botici

Maria Harhătă (foto), adolescenta din Hunedoara, care a dispărut de acasă în urmă cu exact trei săptămâni şi despre care părinţii şi anchetatorii cred că s-ar afla în cercul unor adepţi ai Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA), a luat legătura cu o colegă de clasă. În discuţia purtată, eleva dispărută confirma că se află în cercul unor yoghini.

„Sunt sănătoasă, am casă, am masă”

Discuţia pe care eleva a avut-o cu colega sa de clasă a fost purtată, potrivit mamei sale, în urmă cu mai bine de o săptămână, dar abia acum, prietena fetei a povestit oamenilor legii ceea ce s-a întâmplat. Mama elevei dispărute a povestit pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, ce a aflat de la amicele fetei sale. „Colega fiicei mele a spus că au avut această discuţie în urmă cu mai bine de o săptămână, prin intermediul Messenger-ului. Se pare că Maria stătea ascunsă pe invizibil şi a corespondat câteva minute cu această prietenă. Din cele relatate de amica Mariei, fata mea ar fi spus că se află în Bucureşti, cu nişte adepţi MISA. I-a povestit că are masă, are casă şi va mai rămâne acolo, pentru că se simte bine. A mai spus că se va întoarce acasă, dar nu ştie când. Ceea ce mă sperie pe mine acum este faptul că, din momentul în care a vorbit cu această colegă, fiica mea nu a mai luat legătura cu nimeni şi sper din tot sufletul să fie sănătoasă. Efectiv, nu mai rezist, vreau să ştiu măcar că este bine şi, sper că dacă va vedea în presă că o căutăm disperaţi, să ne sune şi să ne spună că este sănătoasă”, a declarat Daniela Harhătă, mama fetei dispărute.

Poliţia o caută în continuare

Potrivit lui Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, până în acest moment, nu s-a reuşit localizarea tinerei, în Capitală. „Lucrăm împreună cu colegii noştri de la Bucureşti şi din toată ţara, dar nu am detectat locul unde stă adolescenta. Pentru că, în ziua în care a plecat, fata şi-a lăsat telefonul acasă, nu avem cum să luăm legătura cu ea, decât prin poşta electronică. Aşa că, poliţiştii au trimis nenumărate e-mailuri, în care îi spuneau să dea un semn de viaţă, doar că, din păcate, nu ne-a răspuns niciodată. Continuăm să o căutăm şi sperăm să o găsim cât mai curând”, a declarat Niţu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Război în „careul de aşi”

Primele clasate în ierarhia Ligii a IV-a se vor duela între ele în etapa programată în acest week-end. Lidera Minerul...

Gura lumii

Având în vedere concurenţa de pe piaţă, credeam că au dispărut furturile din comerţ. Credeam că vânzătorii nu te mai...

Sport week-end

Handbal / Liga Naţională feminină, etapa a VIII-a, duminică, 7 noiembrie, ora, 18.00, Sala Sporturilor Deva: CSM Cetate Devatrans -...

Închide