<

Răsturnare în cazul accidentului de la Sântuhalm

30 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Poliţiştii hunedoreni s-au văzut obligaţi să întocmească un dosar penal pe numele unei şoferiţe de 52 de ani, din Haţeg, care a provocat un accident rutier în zona localităţii Sântuhalm.

Din cauza vitezei, femeia a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Alături de ea era şi o pasageră. ”Evenimentul rutier a fost soluţionat iniţial ca şi «tamponare», deoarece atât conducătoarea auto, cât şi pasagera, o femeie în vârstă de 44 de ani, din municipiul Hunedoara, au declarat că nu sunt rănite şi nu doresc să meargă la spital, pentru eventuale îngrijiri medicale”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Câteva ore mai târziu, pasagera s-a dus la Spitalul Orăşenesc Haţeg, unde a declarat că a fost victima unui accident rutier petrecut pe DJ 687, în localitatea Sântuhalm. Medicii au stabilit că aceasta a fost rănită uşor şi nu necesită spitalizare, însă şoferiţa este cercetată acum pentru vătămare corporală din culpă. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tensiune maximă la CJ Hunedoara, din cauza gunoaielor neridicate din Brad şi comunele învecinate. Costel Avram: Să plecaţi de aici, sunteţi incompetenţi!

Atmosferă deosebit de tensionată, ieri, la Consiliul Judeţean Hunedoara, după ce operatorul Brai Câta-Ted Trans 2002 a lăsat municipiul Brad...

Cine vrea lichidarea Complexului Energetic Hunedoara?

Colacul de salvare pentru locurile de muncă a mii de oameni din Valea Jiului ar putea fi sindicatul. Decizia liderilor...

Trei ani de la tragedia din clubul Colectiv, care a îndoliat şi judeţul Hunedoara

Au trecut trei ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv, în care au pierit 64 de tineri. Doi dintre...

Închide