RAR îşi face sediu nou în Parcul Industrial din Hunedoara

12 decembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Aleşii locali din municipiul Hunedoara au votat recent concesionarea unei suprafeţe de teren în Parcul Industrial. Este vorba de aproape 13.000 de metri pătraţi, pentru construirea de ”birouri, sediu reprezentanţă societate şi hală cu destinaţia prestări servicii”.

Contractul de concesiune va fi încheiat pe o durată de 49 de ani. Despre ce este vorba?
Registrul Auto Român (RAR) a trimis Primăriei municipiului Hunedoara o scrisoare de intenţie pentru concesionarea terenului respectiv. Aici urmează să fie construită reprezentanţa filialei din judeţul Hunedoara a RAR, investiţia ridicându-se la 2,5 milioane de euro. Actualul sediu al RAR Hunedoara este în chirie, de aceea s-a luat decizia, de către conducerea de la Bucureşti, ridicării unui sediu propriu în Parcul Industrial din Hunedoara. Locul este potrivit şi pentru că este mai aproape de Valea Jiului.
”Noi am aprobat concesionarea terenului, lucrurile îşi urmează cursul firesc. Este o investiţie extrem de importantă pentru municipiul nostru. Va fi un sediu modern. Este pentru prima dată când o instituţie va funcţiona în municipiul Hunedoara şi nu în capitala judeţului”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Sindicatul de la ArcelorMittal ameninţă cu declanşarea unui conflict de muncă

Sindicatul „Siderurgistul“ de la ArcelorMittal Hunedoara nu exclude declanşarea unui conflict de muncă la combinatul siderurgic, în condiţiile în care...

Renoir, poet al culorii

Aniversările şi comemorările marilor personalităţi ale culturii române şi universale stau în permanenţă în atenţia Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva,...

Bilanţ la final de an şi proiecte pentru noul an la Teatrul de Artă Deva

Ca peste tot, şi la Teatrul de Artă Deva se face bilanţul anului ce se va încheia în scurt timp...

Închide