Politica si administratie

Raportul FMI legitimeazã lipsa de acţiune a Guvernului

05 winkler udmr 029
Nicolle Ebner
 
Parlamentarul european Iuliu Winkler (foto) se declară surprins de conţinutul Raportului FMI.
Potrivit europarlamentarului hunedorean, „acesta conţine o serie de elemente, ce nu fac altceva decât să legitimeze, prin încărcătura lor politică evidentă, atât acţiunea, cât, mai ales, inacţiunea Guvernului”. Iuliu Winkler este dezamăgit şi de ”generozitatea” de care a dat dovadă FMI, care a considerat că măsurile luate de Executiv au dus la o evoluţie pozitivă a unor parametri macro-economici. ”În concluziile FMI, recesiunea în România este provocată în principal de deteriorarea situaţiei economiei globale şi a masivei reduceri a cererii pe piaţa internă. Cred, însă, că se trece cu vederea cel mai important motiv al prăbuşirii economice: lipsa stimulentelor în economie şi a măsurilor active de sprijinire a operatorilor economici, în primul rând, a IMM-urilor”, precizează parlamentarul european.

2 comentarii la „Raportul FMI legitimeazã lipsa de acţiune a Guvernului

  • d/l Winkler crede ca merg cainii cu colacii in coada!!!!
    cand au fost la guvernare au dat toate salariile,pensiile si sporurile acestea aberante despre care se vorbeste la TV si acum isi umfla muschii ca nu se face nimic!
    afaceristul cu casete a ajuns expert!
    ma apuca un ras ironic!

  • Mai hunedoareanule lasa-l in pace pe dl. deputat. Intruchipeaza visul oricarui hunedoarean: din casete a ajuns deputat de 12000euro/lunar. De unde a plecat si unde a ajuns? Ce nu-ti convine? Ti-a dat casete la suprapret sau are salariul prea mare? Ce nu ti-a adus bunastare?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura