Raportul FMI legitimeazã lipsa de acţiune a Guvernului

13 august 2009 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie
05 winkler udmr 029
Nicolle Ebner
 
Parlamentarul european Iuliu Winkler (foto) se declară surprins de conţinutul Raportului FMI.
Potrivit europarlamentarului hunedorean, „acesta conţine o serie de elemente, ce nu fac altceva decât să legitimeze, prin încărcătura lor politică evidentă, atât acţiunea, cât, mai ales, inacţiunea Guvernului”. Iuliu Winkler este dezamăgit şi de ”generozitatea” de care a dat dovadă FMI, care a considerat că măsurile luate de Executiv au dus la o evoluţie pozitivă a unor parametri macro-economici. ”În concluziile FMI, recesiunea în România este provocată în principal de deteriorarea situaţiei economiei globale şi a masivei reduceri a cererii pe piaţa internă. Cred, însă, că se trece cu vederea cel mai important motiv al prăbuşirii economice: lipsa stimulentelor în economie şi a măsurilor active de sprijinire a operatorilor economici, în primul rând, a IMM-urilor”, precizează parlamentarul european.
Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. un hunedorean spune:

  d/l Winkler crede ca merg cainii cu colacii in coada!!!!
  cand au fost la guvernare au dat toate salariile,pensiile si sporurile acestea aberante despre care se vorbeste la TV si acum isi umfla muschii ca nu se face nimic!
  afaceristul cu casete a ajuns expert!
  ma apuca un ras ironic!

 2. GaBoR spune:

  Mai hunedoareanule lasa-l in pace pe dl. deputat. Intruchipeaza visul oricarui hunedoarean: din casete a ajuns deputat de 12000euro/lunar. De unde a plecat si unde a ajuns? Ce nu-ti convine? Ti-a dat casete la suprapret sau are salariul prea mare? Ce nu ti-a adus bunastare?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Criza nu afecteazã şi puşcãria

În timp ce mii de hunedoreni rămân pe drumuri, din cauză că nu mai au de lucru, câteva zeci de...

Apa de ploaie ia cu ea şi banii hunedorenilor

Potopul s-a dezlănţuit de câteva luni, peste zeci de locuinţe din Hunedoara. Şi asta, nu în realitate, ci în facturile...

PDL a început, pe şest, campania pentru prezidenţiale

Ieri, câteva sute de familii din Deva au primit din partea PDL „mici atenţii”, constând în produse alimentare de bază,...

Închide