Rămâne după gratii

03 violata batutaMaximilian Gânju

Tânărul de 27 de ani, din Petrila, arestat pentru că şi-a sechestrat prietena, o adolescentă de 17 ani, din Rovinari, a violat-o, a bătut-o până i-a rupt trei coaste şi a înfometat-o timp de mai multe zile, va rămâne după gratii.
El a cerut să fie cercetat în libertate, dar magistraţii Tribunalului Hunedoara nici nu au vrut să audă de solicitarea individului şi au menţinut decizia primei instanţe, astfel că Ioan Daniel Duma îşi va petrece sărbătorile în celula de arest.
Anchetatorii mai spun că a recurs la asemenea fapte din gelozie, însă, individul a considerat că nu este suficient calvarul la care a supus-o pe minoră. Acesta a tăiat-o pe adolescentă în zona organelor genitale, minora fiind salvată după două zile de chin de un echipaj de poliţie din Petrila.
Fata a fost internată într-un spital din Rovinari şi încearcă să-şi revină după calvarul trăit la Petrila. Apropiaţi ai tinerei au spus printr-un mesaj trimis pe o reţea de socializare, că individul a mai agresat-o pe adolescentă şi-i reproşa constant că-l înşală. Nici unul dintre prieteni nu s-a gândit că gelozia tânărului este atât de mare, încât să-i întunece minţile şi să recurgă la fapte de o cruzime greu de imaginat. Aceştia cred că individul ar fi fost în stare, dacă minora nu era salvată de poliţişti, să continue să o ţină sechestrată şi chiar să-i pună viaţa în pericol. Ioan Daniel Duma este cercetat pentru mai multe infracţiuni grave, de la viol şi lipsire de libertate, până la rele tratamente aplicate unui minor şi dacă va fi găsit vinovat, riscă ani grei de închisoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare