Rămâne cu şapte ani de puşcărie

19 iunie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

03 Gostian Sergiu (1)Deşi, atât procurorii, cât şi inculpatul Sergiu Gostian (foto), au atacat cu apeluri hotărârea Tribunalului Hunedoara, în care tânărul a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru omor, Curtea de Apel Alba Iulia le-a respins ca nefondate. Astfel, pedeapsa definitivă rămâne cea dispusă de instanţa hunedoreană.

Amintim că o noapte de distracţie s-a terminat tragic pentru un tânăr de numai 18 ani, din Haţeg. În noaptea din Ajunul Crăciunului al anului trecut, acesta a mers într-o discotecă din satul Ostrov şi nici nu se gândea că avea să îşi găsească sfârşitul. Se pare că acolo, victima a avut un conflict spontan declanşat pe fondul consumului de alcool cu Sergiu Gostian, iar cel din urmă a pus mâna pe un pahar şi l-a lovit cu el de mai multe ori în zona gâtului.
Din nefericire, paharul s-a spart şi i-a secţionat carotida, iar în urma hemoragiei puternice, tânărul nu a mai putut fi salvat. Deşi iniţial inculpatul a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de omor calificat, ulterior, potrivit Noului Cod Penal, din cauză că fapta a avut loc într-un loc public, încadrarea juridică a fost schimbată în omor. (L.Goangă)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Miruna Almăşan, artista din Deva care a cucerit Florenţa

Miruna Almăşan s-a născut la Deva, în 1985. A fost pasionată de artă de mic copil, iar drept urmare, părinţii...

Sorin Marica a demisionat din funcţia de primar

Ieri, proaspătul deputat PSD în Colegiul Uninominal nr. 3 Ţara Haţegului-Ţinutul Pădurenilor-Călan, Sorin Marica (foto), şi-a depus demisia din funcţia...

Drumul lui Băsescu încă la faza milioane de lei pe documentaţii: Până se face ultimul tronson, se topesc banii

Marele vis hunedorean, acela de a lega Valea Jiului de Băile Herculane, respectiv realizarea „drumului lui Băsescu”, cum mai este...

Închide