Rămân fără medici de familie

Directorul Casei Judeţene de Asigurări de SĂnătate (CJAS) HUnedoara, Adrian David, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă la Petroşani, că în Valea Jiului există o situaţie grea din cauza numărului mic de medici de familie.Situaţia cea mai gravă se înregis­trează la Petroşani. Aici, alţi trei medici ies la pensie, iar de la 1 iulie nu vor mai avea contract cu CJAS Hunedoara.

La nivelul întregului judeţ există un deficit de 40 de medici de familie
Directorul CJAS Hunedoara, Adrian David, susţine că la Petroşani peste 6000 de per­soane vor rămâne fără medic de familie.
„O să culegem date de la nivelul fiecărui ca­binet. Vrem să vedem dacă există posi­bilitatea de a prelua un anumit număr de pacienţi de către alţi medici de familie. Sunt destul de mulţi medici care au sub nu­mărul optim de asiguraţi în observaţie. Vom pune la dispoziţie, atât noi, Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara, cât şi Primăria Pe­tro­şani, un număr de telefon pen­tru a-i în­dru­ma pe cei care au nevoie de asistenţă în de­ru­la­rea acestei activităţi”, a declarat Adrian David, directorul CJAS Hu­nedoara. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputatul Vetuţa Stănescu: PNL a câştigat, în judeţ, alegerile locale parţiale

La alegerile parţiale locale care au avut loc duminică, 27 iunie 2021, PSD a obţinut 17 man­date de primar, PNL

Victorii la canoe în Polonia

Sportivii români Florin Drînga şi Cosmin Niţu au cucerit medaliile de bronz în proba de ca­noe-2 pe 500 de metri,

Serena Williams spune pas Olimpiadei

Fostul lider mondial al tenisului feminin, americanca Serena Williams, a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la

Închide