www.mesagerulhunedorean.ro

Raj Tunaru vrea s-o ia de la capãt

Carmen Cosman

Fostul deputat Raj Tunaru nu se teme că pedeapsa cu închisoarea ispăşită în America pentru violenţă conjugală îi va afecta cariera politică şi, mai nou, acesta este chiar consilierul lui Dan Diaconescu, preşedintele PPDD. Tunaru spune că, dacă soţia l-a iertat, înseamnă că nu a făcut nimic grav.

Alături de Dan Diaconescu
Are sânge fierbinte şi din acest motiv, a răspuns penal în faţa legislaţiei americane, care pedepseşte grav violenţa conjugală. Crede chiar că a plătit, cu vârf şi îndesat, greşeala comisă peste Ocean şi chiar mai mult decât politicienii autohtoni, care au ajutat la devalizarea economiei. Raj Tunaru nu se teme să o ia de la capăt din punct de vedere politic. Tunaru a fost deputat din partea PRM, dar, dezamăgit de problemele cu care s-a confruntat, a decis să o ia de la capăt. „Am vrut să renunţ la politică definitiv, dar, după aceea, m-am reîntors şi am făcut Partidul Tineretului Democrat, care se menţine şi astăzi”, a declarat Tunaru. În plus, la întoarcerea din SUA, după eliberarea din penitenciar, el a ajuns să îl consilieze pe Dan Diaconescu, preşedintele PPDD, dar nu s-a înscris încă în acest partid. „Când m-am reîntors din America, m-a chemat la el să discutăm nişte probleme şi le-am discutat. Sunt doar un fel de consilier al lui Dan Diaconescu pe probleme de organizare şi strategie. Îl ajut. L-am ajutat să înfiinţeze mai multe organizaţii şi îl sprijin în continuare pe Dan Diaconescu, dar deocamdată, sunt preşedintele partidului meu”, explică Tunaru.

Crede că oamenii nu-l vor judeca
Politicianul, care se gândeşte totuşi la perspectiva de a merge mai departe în politică alături de PPDD, nu crede că va avea de suferit în ochii oamenilor pentru greşeala comisă pe tărâm american. „Ceea ce am făcut eu e o chestie amoroasă, balcanică, o chestiune care ne caracterizează pe noi, pe români, pe italieni, pe francezi. E o chestiune personală. Probabil, unii care nu vor să judece prin prisma aceasta, o să mă… nu că o să mă condamne, că eu am plătit ceea ce am făcut…Ceea ce am făcut eu pentru nimic, alţii nu fac pentru devalizarea ţării, sau vânzarea flotei. sau de exemplu, ultima sentinţă, a lui Adrian Năstase…Eu merg înainte şi cred că oamenii vor judeca altfel. Dacă soţia mea m-a iertat, înseamnă că nu a fost aşa de grav”, a declarat Raj Tunaru.
Pentru cei care nu ştiu, precizăm că Raj Tunaru a fost condamnat în anul 2006 la patru ani de închisoare pentru atac asupra amantei sale, care l-ar fi înşelat cu un coleg de facultate, în capitala Californiei, Los Angeles.

3 comentarii la „Raj Tunaru vrea s-o ia de la capãt

 • 26 decembrie 2011 la 20:28
  Permalink

  sa iti fie rusine
  cum nu ai facut ceva grav ?? familia ta a suferit atitia ani
  mai bine stai deoparte, daca atita minte ai, sa spui ca vrei din nou in politica………

 • 27 decembrie 2011 la 10:15
  Permalink

  Locului lui e in UNPR.
  Acolo sunt toti cei cu probleme. Penalii.
  La inscriere in UNPR ti se cere si numarul dosarului de cercetare penala.Cica e obligatoriu prezentarea lui altfel nu ai fi compatibil cu membrii si ideologia UNPR.

 • 28 decembrie 2011 la 11:23
  Permalink

  …se gândeşte ţiganul la mâncarea bună de la cantina deputaţilor???…s-a trezit ,,cioroiu,,că e ,,american,, şi, şi-a prăjit penajul, învăţat fiind cu bătăile aplicate pirandei în romanica!!! …ce dracu ,nu a avut loc s-o bată în romanica???..nene, vrea garoiu la ciolan!!!…ăsta da consilier la PPDD !!!…creşte în sondaje cu Tanchistu ăsta!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.