Actualitate

Raed Arafat, în vizită de lucru la Deva

Livia Botici

Raed Arafat (foto), secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, a vizitat ieri, judeţul Hunedoara. Vizita fulger a acestuia a fost făcută cu suficientă discreţie şi, discuţiile cu mai marii peste Sănătatea judeţului au avut loc cu uşile închise. Directorii de spitale au fost convocaţi, la sediul Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara.

Silentio stampa la DSP

Potrivit puţinelor informaţii oficiale, vizita secretarului se stat are legătură cu faptul că se urmăreşte reorganizarea sistemului sanitar local, scopul fiind eficientizarea serviciilor medicale oferite pacienţilor. „Vizita de la minister se datorează faptului că, în această perioadă se face evaluarea unităţilor spitaliceşti din ţară. Acum, a venit rândul judeţului Hunedoara”, ne-a declarat Dan Călin Florea, manager al Spitalului Judeţean Hunedoara. Şedinţa de ieri dimineaţă de la Direcţia de Sănătate Publică (D.S.P.) Hunedoara s-a desfăşurat în mare secret, iar uşile de la intrarea instituţiei au fost ferecate şi păzite permanent de un om de ordine.

Fără rezultat, deocamdată

Referitor la vizita făcută în judeţul Hunedoara, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a declarat că: „singurul motiv pentru care întâlnirea a avut loc este că în această perioadă, Ministerul Sănătăţii realizează vizitele de evaluare ale spitalelor din România”, ne-a declarat Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Conform declaraţiilor directorului Direcţiei de Sănătate Publică, luna aceasta vor continua discuţiile cu Ministerul Sănătăţii, pentru a eficientiza sistemul sanitar hunedorean. „Vizita secretarului de stat a fost doar primul pas în găsirea problemelor din sistem şi rezolvarea lor. Trebuie să descoperim un mod de eficientizare a sistemului sanitar, discuţiile vor continua până la sfârşitul lunii martie şi atunci, vom lua deciziile care se impun”, ne-a declarat Dumitra Ştefan, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara.

One thought on “Raed Arafat, în vizită de lucru la Deva

  • ce face acest om, nu trebuie privit ca o afacere.este o lectie din care romanii nu a-u invatzat nimic. BRAVO LUI.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura