Radu Barb, şef peste noua Direcţie de Administrare Monumente şi Promovare Turistică

Adriana Năstase

Direcţia Generală de Administrare Mo­numente şi Promovare Turistică (DGAMPT) a Judeţului Hunedoara a fost înfiinţată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Hunedoara nr. 31 din 29 ianuarie 2021, în urma fu­ziunii prin contopire a Serviciului Public de Administrare a Monumentelor Istorice (SPAMI) cu Agenţia de Dezvoltare Eco­no­mico-Socială Hunedoara (ADEH).
DGAMPT funcţionează din data de 1 mar­tie 2021, având o conducere inte­ri­mară până la instalarea directorului ge­neral. Iar directorul general a fost stabilit în urma concursului şi este Radu Barb (foto), cel care a condus ADEH în urmă cu ceva timp. Potrivit legislaţiei în vigoare, candidatul declarat câştigător al con­cur­sului are la dispoziţie 45 de zile pentru a prelua funcţia. Cel mai probabil, acest lu­cru se va întâmpla în prima decadă a lunii mai, ne anunţă cei de la Consiliul Judeţean Hunedoara.
DGAMPT are în structură un Consiliu Şti­inţific, o Direcţie de promovare turistică, Ser­viciul de Administrare a Cetăţilor Da­cice şi Serviciul Expoziţii şi Administrare Mo­numente.
La concurs au participat trei personae, Radu Barb, Mihai-Ovidiu Rad şi Eduard-Claudiu Cristoi. Proba scrisă a avut loc în 31 martie 2021, iar interviul pe 6 aprilie 2021. Radu Barb a fost declarat admis, cu 81,33 puncte la proba scrisă şi 92,66 la interviu, un rezultat final de 86,99 puncte. Rad a obţinut 70,66 la scris şi 75 de puncte la interviu, iar cu un final de 72,83 a fost declarat respins. Cristoi a luat 52,83 la scris, dar la interviu nu s-a prezentat, fiind declarat şi el respins.

4 comentarii la „Radu Barb, şef peste noua Direcţie de Administrare Monumente şi Promovare Turistică

 • 8 aprilie 2021 la 21:00
  Permalink

  Un incompetent. Nepotul lui Nistor PSD. RUSINEEEE

 • 9 aprilie 2021 la 8:01
  Permalink

  Nu o sa tina nimeni putoarea asta mult acolo o sa zboare rapid

 • 9 aprilie 2021 la 8:23
  Permalink

  :)))))) Competent, nu gluma.

 • 9 aprilie 2021 la 20:06
  Permalink

  Un prost si un incompetent ca si militianul puscarias berbecaru. Stiti voi, ala cu fata de tigano-interlop.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare