Radu Barb, şef peste noua Direcţie de Administrare Monumente şi Promovare Turistică

8 aprilie 2021 | 4 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Direcţia Generală de Administrare Mo­numente şi Promovare Turistică (DGAMPT) a Judeţului Hunedoara a fost înfiinţată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Hunedoara nr. 31 din 29 ianuarie 2021, în urma fu­ziunii prin contopire a Serviciului Public de Administrare a Monumentelor Istorice (SPAMI) cu Agenţia de Dezvoltare Eco­no­mico-Socială Hunedoara (ADEH).
DGAMPT funcţionează din data de 1 mar­tie 2021, având o conducere inte­ri­mară până la instalarea directorului ge­neral. Iar directorul general a fost stabilit în urma concursului şi este Radu Barb (foto), cel care a condus ADEH în urmă cu ceva timp. Potrivit legislaţiei în vigoare, candidatul declarat câştigător al con­cur­sului are la dispoziţie 45 de zile pentru a prelua funcţia. Cel mai probabil, acest lu­cru se va întâmpla în prima decadă a lunii mai, ne anunţă cei de la Consiliul Judeţean Hunedoara.
DGAMPT are în structură un Consiliu Şti­inţific, o Direcţie de promovare turistică, Ser­viciul de Administrare a Cetăţilor Da­cice şi Serviciul Expoziţii şi Administrare Mo­numente.
La concurs au participat trei personae, Radu Barb, Mihai-Ovidiu Rad şi Eduard-Claudiu Cristoi. Proba scrisă a avut loc în 31 martie 2021, iar interviul pe 6 aprilie 2021. Radu Barb a fost declarat admis, cu 81,33 puncte la proba scrisă şi 92,66 la interviu, un rezultat final de 86,99 puncte. Rad a obţinut 70,66 la scris şi 75 de puncte la interviu, iar cu un final de 72,83 a fost declarat respins. Cristoi a luat 52,83 la scris, dar la interviu nu s-a prezentat, fiind declarat şi el respins.

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. George spune:

  Un incompetent. Nepotul lui Nistor PSD. RUSINEEEE

 2. Psd spune:

  Nu o sa tina nimeni putoarea asta mult acolo o sa zboare rapid

 3. Alin spune:

  :)))))) Competent, nu gluma.

 4. Nenea iancu spune:

  Un prost si un incompetent ca si militianul puscarias berbecaru. Stiti voi, ala cu fata de tigano-interlop.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
HANDBAL FEMININ. Programul partidelor din turneul de la Deva

Așa cum am mai anunțat, începând de astăzi și până duminică inclusiv la Sala Sporturilor din Deva se vor desfășura...

FOTBAL. Naționala are programate meciuri amicale cu Georgia și Anglia

La începutul lunii iunie, naționala României va disputa două meciuri amicale, cu Georgia, în țară, pe 2 iunie, și cu...

GIMNASTICĂ. Simone Biles vrea și la Olimpiada de la Paris din 2024

Americanca Simone Biles, marea vedetă a gimnasticii artistice, a afirmat că ar putea reveni asupra deciziei de a se retrage...

Închide