ActualitateFlashPolitica si administratie

Radiologie ultra-modernă la Spitalul Județean din Deva

O nouă investiție pentru Spitalul Județean de Urgență Deva! Este vorba de Radiologia unității medicale. Consiliul Județean a atras fonduri europene pentru asta.

 

Se extinde și Cabinetul de Pediatrie

„Am semnat contractul privind achiziția publică de lucrări la obiectivul ((Modernizarea și dotarea laboratorului de radiologie și imagistică medi­cală, laboratorului de medicină nucleară, extin­derea cabinetului de Pediatrie în cadrul Ambu­la­toriului de specialitate al Spitalului Județean de Urgență Deva)). Este un pas important pe care Consiliul Județean Hunedoara îl face, imple­men­tarea acestui proiect finanțat din fonduri euro­pene fiind una dintre cele mai importante in­vestiții în Sănătate”, a declarat Laurențiu Nistor (medalion), pre­ședintele Consiliului Județean Hunedoara.

 

Aparatură medicală

„De altfel, preocuparea noastră continuă pen­tru îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților care se adresează SJU Deva fiind asu­mată atât prin proiecte cu finanțare guver­na­mentală, cât și prin investiții realizate din fonduri proprii.La finalul acestui proiect, a cărui realizare se întinde pe 12 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, SJU Deva va avea unul dintre cele mai moderne laboratoare de radiologie din vestul țării. Conform proiectului, a cărui valoare se ridică la 7.416.970 de lei, pe lângă lucrările de amenajare a noului spațiu, sunt cuprinse dotări cu echipamente medicale de ultimă generație: eco­graf staționar cu 3 sonde, aparat scopie-gra­fie digital, aparat grafie digital, mamograf digital, dexadexxum T, sistem PACS și computer to­mo­graf CT cu 128 slices.
Concomitent cu acest proiect, Consiliul Ju­dețean Hunedoara derulează și investiția privind modernizarea și extinderea Unității de Primiri Urgențe (fonduri europene) și proiectul de reparații capitale (fonduri guvernamentale). Vom urmări cu multă atenție execuția lucrărilor în aceste proiecte, pentru sănătatea este principala preocupare a conducerii CJ Hunedoara.

One thought on “Radiologie ultra-modernă la Spitalul Județean din Deva

  • Pai va laudati cu vechituri?
    Cica cel mai modern din vestul tarii!

    Computer to­mo­graf CT cu 128 slices au altii de prin 2005.
    Spitalul de la HD a luat unul care ajunge la 384 de slices…

    Sunteti praf!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura