EvenimentFlash

Radare performante în curtea Poliţiei

Atenţie, vitezomani! Poliţia Rutieră Hunedoara va scoate pe şosele, începând cu ziua de astăzi, 10 autoturisme dotate cu aparate radar ultra-performante.

Tehnologie de ultimă generaţie

Începând cu data de 1 martie, la nivelul întregii ţări, vor fi puse la treabă 450 de maşini noi, prevăzute cu aparatură specială, pentru depistarea vitezei în trafic. Datorită tehnologiei de ultimă generaţie, acestea nu pot fi reperate în timp util de către aparatele din comerţ, astfel încât, şoferii care încalcă regimul de viteză vor fi sancţionaţi cu puncte-amendă. Radarele au o acţiune de aproximativ un kilometru şi pot fi folosite şi pe timp de noapte. Noul sistem video mobil, pentru monitorizarea traficului rutier, are ca scop asigurarea de elemente probatorii, pentru a stabili tipurile de nereguli din trafic, cum ar fi depăşirile neregulamentare, neacordările de prioritate pentru pietoni sau vehicule, dar şi viteza excesivă. Toate imaginile vor fi stocate pentru o perioadă lungă de timp, iar poliţia intenţionează să le folosească în instanţă, pentru a demonstra alte contravenţii.

Zece pentru judeţul Hunedoara

Din cele 450 de maşini performante, în curtea Poliţiei Rutiere Hunedoara, vor ajunge 10. „Judeţul Hunedoara este considerat unul cu trafic intens, mai ales, pentru că o mare porţiune din DN 7, care este foarte circulat, se află pe teritoriul nostru. Deocamdată, este vorba doar de 10 autoturisme, dotate ultra-performant dar, în viitor, e posibil să mai primim şi altele”, a declarat comisarul şef Dan Micu, şeful Serviciului de Poliţie Rutieră Hunedoara. (L. Botici)

One thought on “Radare performante în curtea Poliţiei

  • Bravo incepe sa se mai faca si ordine in tara ,toti care incalca legea trebuie sa raspunda .Eu merg in permanenta cu viteza legala ce fac cind din spate alt sofer ma bliteaza sa ii fac loc iar eu nu am unde .cind trece pe linga mine face si semne obscene ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura