Quasar şi Anonimii ţintesc sus

22 noiembrie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Echipa Quasar a urcat în premieră în acest sezon pe podiumul SuperLigii RealSport Deva, după remiza, 4-4 cu Phoenix, întrucât a beneficiat de pasul greşit făcut de Grawe în partida cu Anonimii, 2-5. În Liga RealSport (eşalonul secund), etapa a fost marcată de meciuri echilibrate, încheiate cu scoruri strânse.

Între spectacol şi… probleme interne
Quasar şi Phoenix au oferit cel mai frumos meci al etapei de duminică în SuperLigă. Partida a fost echilibrată, a avut trei răsturnări de scor şi o egalare reuşită în penultimul minut de joc. Fără portarul Vezeteu, Quasar a condus cu 1-0 şi 2-1, dar veteranii de la Phoenix au întors rezultatul şi au trecut în avantaj, 2-3. Eforturile şi numărul anilor şi-au spus cuvântul, iar Phoenix a picat fizic şi a încasat două goluri, fiind condusă din nou cu 4-3. Verdictul corect al partidei s-a dat în penultimul minut de joc, când Phoenix a reuşit să egaleze, scor 4-4.
În opoziţie, partida dintre Grawe şi Anonimii a fost una lipsită de farmec, din cauza necazurilor de lot ale echipei Grawe. Cu un om mai puţin în teren tot meciul, Grawe a muncit mult pentru un rezultat pozitiv. Anonimii s-au impus însă cu 5-2, după ce au condus doar cu 2-1 la pauză, pe fondul unui joc modest. Rezultatul reaprinde speranţele în tabăra Anonimilor de a lupta pentru un loc în play-off (primele şapte clasate, n.r.) şi le permite celor de la Quasar să urce pe podium în dauna învinsei Grawe. Primele două clasate, Avantaje şi Alfa Team, şi-au continuat seria victoriilor şi se menţin pe locurile unu şi doi.

Echilibru în Liga secundă
Şapte din 10 partide din cele două serii ale Ligii RealSport s-au încheiat cu scoruri strânse, semn al unor dispute echilibrate şi aprinse. Surpriza rundei în seria I a furnizat-o echipa Venus Deva, care a dispus cu 5-2 de lidera Full GSM, formaţie ajunsă la al doilea eşec consecutiv, după nouă victorii pe linie. În partida FC Extenso Blue – Sews Deva I, echilibrul a fost atât pe tabelă, scor 4-4, cât şi la eliminări, întrucât ambele formaţii au avut câte un jucător care a văzut cartonaşul roşu, pe finalul meciului. În seria a II-a, lidera Proiectul Rabla a reuşit unica victorie clară a etapei, 7-1 cu Inter Deva, în vreme ce ocupanta locului secund, Young Boys, a cedat, surprinzător, scor 1-2, în faţa ambiţioasei echipe Sews Deva II.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Acuză arbitrajul şi la 0-4

Constantin Olariu, antrenorul de la Mureşul Deva, a pus înfrângerea umilitoare, scor 0-4, cu UTA Arad, pe seama problemelor financiare...

Accident cu şase victime, pe DN 66A

Şase persoane au fost grav rănite, după ce două microbuze s-au ciocnit ieri dimineaţă pe DN 66A, între Petroşani şi...

Mascaţii i-au „vindecat” rapid

Doi fraţi şi, totodată, controversaţi oameni de afaceri din Petrila, condamnaţi la închisoare pentru fapte deosebit de grave, au fost...

Închide