Pus pe scandal, după ce i-a fost ascunsă băutura

O femeie din Orăştie a cerut disperată ajutor poliţiştilor pentru că soţul ei a provocat scandal şi a bătut-o. Totul a pornit de la faptul că soţia sa i-a ascuns băutura.
„Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată telefonic, de către o femeie din localitate, că soţul său, în vârstă de 56 de ani, provoacă scandal în locuinţă şi o ameninţă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplanat conflictul şi au stabilit faptul că între bărbat, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, şi soţia sa, a izbucnit un conflict, întrucât aceasta din urmă a refuzat să îi mai dea băuturi alcoolice, motiv pentru care bărbatul a agresat-o fizic“, a informat IPJ Hunedoara.
Femeia a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar faţă de bărbat urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, în urma întocmirii chestionarului de evaluare a riscului, poliţiştii au emis împotriva agresorului şi un ordin de protecţie provizoriu, valabil pe o perioadă de cinci zile. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.