Pus pe scandal, după ce i-a fost ascunsă băutura

10 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O femeie din Orăştie a cerut disperată ajutor poliţiştilor pentru că soţul ei a provocat scandal şi a bătut-o. Totul a pornit de la faptul că soţia sa i-a ascuns băutura.
„Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată telefonic, de către o femeie din localitate, că soţul său, în vârstă de 56 de ani, provoacă scandal în locuinţă şi o ameninţă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplanat conflictul şi au stabilit faptul că între bărbat, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, şi soţia sa, a izbucnit un conflict, întrucât aceasta din urmă a refuzat să îi mai dea băuturi alcoolice, motiv pentru care bărbatul a agresat-o fizic“, a informat IPJ Hunedoara.
Femeia a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar faţă de bărbat urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, în urma întocmirii chestionarului de evaluare a riscului, poliţiştii au emis împotriva agresorului şi un ordin de protecţie provizoriu, valabil pe o perioadă de cinci zile. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Corupţie la nivel înalt în atletismul mondial

Fostul preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Atletism (IAAF), senegalezul Lamine Diack (foto) este judecat împreună cu fiul său Papa Massata...

Se caută soluţii pentru reluarea competiţiilor internaţionale de judo

Federaţia internaţională de judo (IJF) a comunicat că lucrează în vederea reluării, în luna septembrie, a circuitului mondial, care a...

Reorganizare în fotbalul din Deva

După cum se cunoaşte, campionatul din Liga a III-a a fost îngheţat şi apoi prin decizia federaţiei el a fost...

Închide