ComunitatePolitica si administratie

Pui: Adio, an şcolar! Bun venit, vacanţă!

Magdalena Șerban

Săptămâna trecută, la căminul cultural din Pui s-a marcat închiderea anului școlar. Alături de cadre didactice, de elevi, părinți și invitați, administrația publică locală a fost aproape de cei cu rezultate notabile, urându-le succes pe mai departe.

Pregătiți pentru noi provocări
Cuvinte frumoase, ambiții pentru viitor, flori și bucurie. Acestea au fost veșmintele în care s-a îmbrăcat Școala Gimnazială Pui, cu ocazia înmânării premiilor celor mai merituosi elevi. Asta, pentru că la fel ca și în trecut, aici au avut loc serbarea de sfârșit de an și totodată festivitatea de premiere a celor care au depus efort pentru a deveni cei mai buni. Prin urmare, atmos­fera orelor când profesorii îi ascultau pe elevi a fost înlocuită de sărbătoare. „La începutul festivității,
i-am înmânat doamnei profesoare Crișan Carmen, cu ocazia ieșirii la pen­sie, o plachetă în semn de mulțumire și recunoștință pentru activitatea des­fășurată la școala din comuna noastră. Îi felicit pe elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Pui pentru rezultatele din anul școlar recent încheiat. Le mul­țumesc tututor celor care au fost pre­zenți la acest eveniment, iar ele­vilor de clasa a VIII – a le doresc mult succes la examene. Să aveți o vacanță plăcută, plină de amintiri frumoase! Să nu uităm că o carte, un stilou, un copil și un pro­fesor pot schimba lumea”, a transmis Victor Stoica, primarul din Pui. Pe de altă parte, pentru că și sportul a adus performeri, edilul a ținut să le mulțu­mească unor fete care fac cinste comu­ni­tății, promovând meleagurile natale prin munca lor. „Cu acest prilej vreau să le urez felicitări celor patru cam­pioane naționale U17 la fotbal feminin: Lorena Mihăilesc, Ionela Năstăsoiu, Elena Petrișor și Cristina Panatie, toate de la noi din comună. Le doresc succes în con­tinuare. Vom face demersurile pentru a le premia și noi pentru performanța obținută. Se pare că nu ducem lipsă de talent și serio­zitate, împlinirile venind din diferite domenii. Doamne ajută”, a încheiat edilul local. Reamintim că Politehnica Timișoara a câștigat Campionatul Național Under 17, con­firmând, astfel, că titlul național obți­nut anul trecut la Under 15 nu a fost o întâmplare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.