FlashPolitica si administratie

PSRO Hunedoara aşteaptă traseiştii politici

05 psroNatalia Bumbac

La mai puţin de două luni de la lansarea PSRO Hunedoara, liderii judeţeni susţin că sunt curtaţi de numeroşi aleşi locali, dornici să facă parte din formaţiunea politică înfiinţată de Mircea Geoană.
Cea mai recentă achiziţie a organizaţiei judeţene este Tiberiu Coroiu, care a semnat adeziunea de membru de partid din postura de consilier local independent al municipiului Deva. Din spusele preşedintelui PSRO Hunedoara, Răzvan Mareş, cu bagajele făcute, pregătiţi să intre în formaţiunea lui Mircea Geoană, mai stau şi alţi politicieni autohtoni cu funcţii în administraţie. Aceştia aşteaptă data de 6 ianuarie, cu şase luni înainte de alegerile locale, zi în care se vor deschide uşile pentru traseiştii politici dornici de a schimba partidul din care fac parte acum.
„De la lansarea PSRO Hunedoara până în acest moment avem înfiinţate 14 organizaţii, printre care în Deva, Petroşani, Uricani, Vulcan, Haţeg, Călan şi în şapte comune. Vom participa la alegerile locale, fiind singurul partid care desemnează candidaţii fără a face sondaje. Tot partidul nostru va fi singurul care va avea peste 40 la sută dintre candidaţi, persoane care nu au făcut politică în trecut. Avem uşile deschise pentru cei care nu se regăsesc în partidele din care fac parte acum, mai puţin pentru cei de la PNL”, a afirmat Răzvan Mareş. Acesta a adăugat că în PSRO Hunedoara ar putea intra doi primari din judeţ, unul de municipiu şi altul de oraş. Din conducerea PSRO Hunedoara şi a organizaţiilor locale înfiinţate recent mai fac parte: Alin Suciu, preşedinte executiv, Cristina Petresc, preşedintele organizaţiei de femei, Francisc Furcă, secretar general, Ana Maria Grozea, preşedintele organizaţiei de tineret, Daniel Munteanu, preşedintele organizaţiei Deva şi Cristian Bădulescu, preşedintele organizaţiei locale Petroşani, coordonator pe zona Văii Jiului.

4 comentarii la „PSRO Hunedoara aşteaptă traseiştii politici

  • la stanga e betivul, la dreapta e proxenetul, sa intelegem ca la mijloc e curva…

  • Betivii astia chiar ne iau de prostanaci ??? Stiu ca Geoana intra in categoria asta ! Dar altfel sa ne mai lase penalii astia si sa treaca pe la mititica .

  • Vorbers Grigiras Cristian Gheoghita care asa stie sa faca politica…. eu cred ca el este si curvar, proxenet si betiv,…. de traseit politic sa nu mai zic… stie numai sa caute functii si sa fure… tot capra sta poate poate mai primeste ceva….oamenii ca el ar trebuii sa dispara din viata publica… este o sugativa a societatii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura