Politica si administratie

PSD Hunedoara vrea totul

florin-cazacu

Nicolle Ebner

După victoria repurtată în penultima etapă a luptei electorale, PSD Hunedoara se pregăteşte pentru victoria finală, cea de instalare a lui Mircea Geoană în funcţia de preşedinte al României.
Pentru ca randamentul să fie maxim, aproape 20 de preşedinţi ai organizaţiilor locale PSD din judeţul Hunedoara riscă să fie schimbaţi, din cauza rezultatelor slabe obţinute la scrutinul pentru Parlamentul European. Declaraţia aparţine liderului social-democraţilor hunedoreni, Florin Cazacu. „Toate organizaţiile care au obţinut rezultate între 15 şi 20 la sută vor face subiectul unor analize. Nu poţi lăsa în fruntea organizaţiei PSD Ilia un preşedinte care a obţinut un scor de doar opt la sută. Sau la Sarmizegetusa, unde preşedintele PSD este şi consilier local şi a atras doar 10 la sută din voturile locuitorilor”, a afirmat Florin Cazacu în cadrul unei conferinţe de presă. Organizaţiile PSD ameninţate cu schimbarea sunt cele din localităţile: Balşa, Rapoltu Mare, Călan, Cerbăl, Râu de Mori, Cârjiţi, Pui, Ribiţa, Baru, Lunca Cernii de jos, Turdaş, Mărtineşti, Teliucu Inferior, Densuş, Bătrâna, Sarmizegetusa, Vorţa, Ilia.

Protocolu-i protocol
Odată cu instalarea perioadei de armistiţiu-până la prezidenţialele din toamna acestui an-Cazacu speră ca rănile din campania electorală să se cicatrizeze încet-încet, iar relaţiile alianţei PSD-PDL să intre pe făgaşul normal chiar din această săptămână. „Săptămâna aceasta reluăm întâlnirile, tema principală fiind lipsa de profesionalism a unor directori de instituţii deconcentrate. Mă refer aici în special la Direcţia Silvică-unde nici unul dintre candidaţii alianţei nu a reuşit să obţină punctajul de trecere, dar şi la Garda de Mediu, unde cred că Liliana Ţolaş va semna contractul de management în câteva zile. În cazul în care Liliana Ţolaş, care este şi director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) va refuza să se prezinte la Garda de Mediu, riscă să rămână pe dinafară,
deoarece trebuie să respectăm protocolul încheiat cu PDL,
potrivit căruia postul de conducere al CJAS revine PDL”, a menţionat Florin Cazacu.

One thought on “PSD Hunedoara vrea totul

  • PENIBIL PARTID…..NE-AM INTORS IN 1990 CEL PUTIN…….
    UN SEMN CA IN DECEMBRIE 1989 S-A MURIT DEGEABA!
    CAND FACETI SCHIMBARILE LA ORGANIZATIILE DE PARTID VEDETI CE FACETI CU FAMIGLIA LUPASCU RESMERITA & COMPANY DE LA LUPENI!!!!!!!!!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura