ActualitateFlashPolitica si administratie

PSD Hunedoara, spre victorie la alegerile locale, inclusiv în comunele conduse de primari PNL

Emanuel Alin Drăgănesc, susținut de pre­ședintele Laurențiu Nistor pentru a de­veni primarul comunei Lăpugiu de Jos!
Cu alegeri locale comasate sau nu, Organizația Județeană a PSD Hunedoara își consolidează echipa și își propune să câștige scrutinul și în localități în care primarii sunt din partea PNL. Un exemplu eloc­vent îl constituie comuna Lăpugiu de Jos, unde președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, îl susține pe candidatul PSD pentru primărie, Emanuel Alin Drăgănesc. Este o confirmare a spriji­nului puternic pe care îl va primi acesta în drumul său către funcția de primar.

L. Nistor: „Transparența și comunicarea deschisă sunt principii fundamentale în administrația locală”
Candidatul PSD pentru primăria comunei Lăpugiu de Jos, Emanuel Alin Drăgănesc, este o alegere inspirată pentru a conduce destinele acestei localități. În vârstă de 41 de ani, căsătorit și având doi copii, Dră­gănesc aduce cu el o bogată experiență de antreprenor și implicare în viața comunității, în calitate de consilier local.
Candidatul PSD crede că pentru locuitorii comunei Lăpugiu de Jos trebuie îmbu­nă­tățit accesul la serviciile publice esențiale, precum educația, sănătatea și infra­struc­tura locală.
„Un obiectiv important al primarului este să se asigure că nevoile și preocupările cetățenilor sunt ascultate și rezolvate prompt. Transparența și comunicarea des­chisă sunt principii fundamentale în ad­mi­nistrația locală și am încredere că Emanuel Alin Drăgănesc va fi acel primar care va aduce energia necesară pentru a promova dezvoltarea durabilă și echilibrată în în­treaga comună”, a declarat președintele Laurențiu Nistor.
De altfel, PSD Hunedoara se îndreaptă spre o victorie mult mai categorică decât cea din 2020, acest lucru demonstrând nu doar încrederea oamenilor în echipa con­dusă de președintele Laurențiu Nistor, dar și nevoia de a alege lideri dedicați, pre­gătiți să transforme comunitățile pentru binele tuturor. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura