Politica si administratie

PSD Hunedoara schimbã garda mai repede decât trebuia

Nicolle Ebner

Primul mandat al preşedintelui filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu, (foto) se încheie mai repede decât se aştepta. Ca urmare a unei decizii de la „centru”, social-democraţii hunedoreni vor trebui să-şi desemneze o nouă echipă de conducere la nivel judeţean, în luna septembrie, şi nu în aprilie 2011, cum ar fi fost normal.

Alegeri, în 18 septembrie

„În urma unei analize făcute cu preşedintele Victor Ponta, s-a considerat potrivit ca până la Consiliul Naţional, din 16 octombrie, toate filialele judeţene să-şi organizeze conferinţele de alegeri. Conform statutului, mandatul actualei conduceri judeţene s-ar fi încheiat în luna aprilie 2011. Dar, luând în considerare că anul viitor este unul preelectoral, PSD şi-a propus să finalizeze toate aspectele organizatorice, în acest an, pentru ca anul viitor să fie dedicat, în totalitate, pregătirii alegerilor locale din 2012”, a declarat Florin Cazacu.

Prin urmare, mandatul de preşedinte al lui Florin Cazacu se scurtează cu şapte luni, lucru care pare să nu-l afecteze prea tare. „Pentru mine, orice analiză a activităţii mi se pare potrivită, în orice moment, având în vedere că nu mă cramponez pe un anumit termen statutar, de patru ani. Dacă delegaţii la conferinţă vor aprecia activitatea mea ca una corectă şi bună, îmi vor încrendinţa, în continuare, misiunea importantă de a fi liderul celei mai puternice filiale PSD din Transilvania, şi a treia din ţară”, afirmă preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara.

Deocamdată, nu se ştie numărul candidaţilor la preşedinţia PSD Hunedoara, dar Cazacu şi-a exprimat de mai multe ori, în public, intenţia de a-şi menţine poziţia de lider. Nu toate aspectele organizatorice au fost perfectate, însă se ştie cu certitudine că alegerea noii echipe de conducere a PSD Hunedoara va avea loc în data de 18 septembrie, iar numărul delegaţilor este de 596.

7 comentarii la „PSD Hunedoara schimbã garda mai repede decât trebuia

 • Presedintele PSD pe judetul Hunedoara trebuie sa-i revina Vaii Jiului lui Cristian Resmerita sau lui Buhaescu Dan,cele mai multe voturi pentru PSD au fost din Valea Jiului.

 • Un nebun, scapat de la Paclisa sau Zam, sau cazacu,vochitoiu@comp este una si aceiasi. cei doi bulangii au facut numai afeceri cu termopane in tot judetul de asta vrea domnul presedinte Ponta sa-i schimbe pe cei doi manglitori.

 • La mai mare dle Cazacu !
  O meriti din plin si ai demonstrat ca ai caracter . Felicitari pentru realizari .
  Principalul ca ai ramas om de omenie dupa asa domnie !

 • Theo, cam care ar fi realizarile Marelui Cazac in viziunea ta? Ca eu nu le-am prea observat…poate din cauza ca au fost prea mari, iar eu prea mic…

 • caracter ca piatra ponce, ca si cascavalul: plin de gauri si gata pe treaba sa le astupe cu samanta de dollari si de euro. ce afasceri ai tu cazacule impreuna cu porcu nr 2? spune tu lu tata ca si asa se stie, sindicalistii lu peste prajit

 • In 18 septembrie cazacu este asomat. ASOMAT nu ASUMAT, cine ar vrea sa-si asume magariile astuia si ale coechipierului de furaciuni Porkytoiu?

 • Unii mai citesc si printre randuri .Oricum ati pomenit voi ceilalti destule marete realizari ale dlui fost lider de sindicat si viitor fost lider psd , ca sa mai fie nevoie de altele .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura