PSD Hunedoara schimbã garda mai repede decât trebuia

5 august 2010 | 7 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Nicolle Ebner

Primul mandat al preşedintelui filialei judeţene PSD Hunedoara, Florin Cazacu, (foto) se încheie mai repede decât se aştepta. Ca urmare a unei decizii de la „centru”, social-democraţii hunedoreni vor trebui să-şi desemneze o nouă echipă de conducere la nivel judeţean, în luna septembrie, şi nu în aprilie 2011, cum ar fi fost normal.

Alegeri, în 18 septembrie

„În urma unei analize făcute cu preşedintele Victor Ponta, s-a considerat potrivit ca până la Consiliul Naţional, din 16 octombrie, toate filialele judeţene să-şi organizeze conferinţele de alegeri. Conform statutului, mandatul actualei conduceri judeţene s-ar fi încheiat în luna aprilie 2011. Dar, luând în considerare că anul viitor este unul preelectoral, PSD şi-a propus să finalizeze toate aspectele organizatorice, în acest an, pentru ca anul viitor să fie dedicat, în totalitate, pregătirii alegerilor locale din 2012”, a declarat Florin Cazacu.

Prin urmare, mandatul de preşedinte al lui Florin Cazacu se scurtează cu şapte luni, lucru care pare să nu-l afecteze prea tare. „Pentru mine, orice analiză a activităţii mi se pare potrivită, în orice moment, având în vedere că nu mă cramponez pe un anumit termen statutar, de patru ani. Dacă delegaţii la conferinţă vor aprecia activitatea mea ca una corectă şi bună, îmi vor încrendinţa, în continuare, misiunea importantă de a fi liderul celei mai puternice filiale PSD din Transilvania, şi a treia din ţară”, afirmă preşedintele filialei judeţene PSD Hunedoara.

Deocamdată, nu se ştie numărul candidaţilor la preşedinţia PSD Hunedoara, dar Cazacu şi-a exprimat de mai multe ori, în public, intenţia de a-şi menţine poziţia de lider. Nu toate aspectele organizatorice au fost perfectate, însă se ştie cu certitudine că alegerea noii echipe de conducere a PSD Hunedoara va avea loc în data de 18 septembrie, iar numărul delegaţilor este de 596.

Comentarii (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Dan spune:

  Presedintele PSD pe judetul Hunedoara trebuie sa-i revina Vaii Jiului lui Cristian Resmerita sau lui Buhaescu Dan,cele mai multe voturi pentru PSD au fost din Valea Jiului.

 2. Dan Capitan de Plai spune:

  Un nebun, scapat de la Paclisa sau Zam, sau cazacu,[email protected] este una si aceiasi. cei doi bulangii au facut numai afeceri cu termopane in tot judetul de asta vrea domnul presedinte Ponta sa-i schimbe pe cei doi manglitori.

 3. Theo spune:

  La mai mare dle Cazacu !
  O meriti din plin si ai demonstrat ca ai caracter . Felicitari pentru realizari .
  Principalul ca ai ramas om de omenie dupa asa domnie !

 4. Munteanu Octavian spune:

  Theo, cam care ar fi realizarile Marelui Cazac in viziunea ta? Ca eu nu le-am prea observat…poate din cauza ca au fost prea mari, iar eu prea mic…

 5. Bradean vechi spune:

  caracter ca piatra ponce, ca si cascavalul: plin de gauri si gata pe treaba sa le astupe cu samanta de dollari si de euro. ce afasceri ai tu cazacule impreuna cu porcu nr 2? spune tu lu tata ca si asa se stie, sindicalistii lu peste prajit

 6. Alexandra spune:

  In 18 septembrie cazacu este asomat. ASOMAT nu ASUMAT, cine ar vrea sa-si asume magariile astuia si ale coechipierului de furaciuni Porkytoiu?

 7. Theo spune:

  Unii mai citesc si printre randuri .Oricum ati pomenit voi ceilalti destule marete realizari ale dlui fost lider de sindicat si viitor fost lider psd , ca sa mai fie nevoie de altele .

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spargerea a reuşit, dar maşina i-a dat de gol

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 27 de ani, recidivişti, toţi din Petroşani, au spart în urmă cu...

Performanţă, sau „Ando” se retrage

Ioan Andone, unul dintre cei trei membri fondatori ai FC Hunedoara, condiţionează continuarea implicării sale la echipa de pe Cerna,...

„Am fost bătuţi de oamenii legii”

Un poliţist şi un jandarm din municipiul Brad sunt acuzaţi că în urmă cu trei zile i-au bătut pe doi...

Închide