PRU Hunedoara îşi propune să obţină un mandat de parlamentar

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420

Conducerea filialei judeţene a Partidului România Unită (PRU) a prezentat ieri, într-o conferinţă de presă, proiectele politice şi o parte dintre candidaţii cu care formaţiunea s-a înscris în alegerile parlamentare din 11 decembrie.
Pe lângă rezolvarea problemelor economice ale judeţului, liderii PRU Hunedoara au arătat că unul dintre obiectivele partidului este de a lupta pentru păstrarea şi promovarea identităţii naţionale, dar şi de a reda oamenilor mândria de a fi român.
Preşedintele de onoare al PRU Hunedoara, Mihail Rudeanu, a enumerat o serie de proiecte pe care îşi propune să le promoveze în Parlament, unul dintre ele fiind majorarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului, până la 2.000 de lei, lucru care se va răsfrânge pozitiv şi în judeţ, zonă care s-a depopulat masiv în ultimii 20 de ani.
Obiectivul electoral al PRU Hunedoara este de a obţine un mandat de parlamentar. Totodată, liderii filialei judeţene au arătat că dacă vor trece pragul electoral şi vor intra în Parlament, vor susţine o alianţă cu partidele de stânga pentru a forma Guvernul.
Candidaţii PRU Hunedoara la Camera Deputaţilor sunt: 1. Mihail Rudeanu (Deva), 2. Mircea-Eugen Romanescu (comuna Rîu de Mori), 3. Lucian Stanciu-Gorun (Deva), 4. Cristian-Serafim Leucian (Brad), 5. Marius-Cătălin Ardelean (Călan), 6. Mircea-Iuliu Toderaş (Deva), 7. Petre Racoviţă (Geoagiu-Băi), 8. Elena-Laura Toderaş (Deva).
Pentru Senat, de la PRU Hunedoara vor candida: Iosif-Sebastian Şusman (municipiul Hunedoara), 2. Ieronim-Fănel Doncea (Călan), 3. Tănase Perţa (Lupeni), 4. Mircea Mihai Botez (Deva), 5. Daniela Popa (municipiul Huendoara). (N. Bumbac)

One thought on “PRU Hunedoara îşi propune să obţină un mandat de parlamentar

  • 1 noiembrie 2016 la 22:24
    Permalink

    Astia intra in Parlament ca ALDE, la ziua Portilor deschise!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare