Protocolul USL a fost semnat şi la Hunedoara

Cristina Ghenea

Protocolul de colaborare a Uniunii Social Liberale (USL) a fost semnat vineri şi în municipiul Hunedoara, după ce, atât liderii ACD (PNL-PC), cât şi PSD, au declarat la unison că “acest acord e cel mai important interes comun al celor trei formaţiuni politice”.
“Este foarte important ca acest acord, care a fost semnat la nivel naţional şi judeţean, să fie semnat şi la nivel local. Aceasta este dorinţa noastră şi avem convingerea că această alianţă va merge înainte”, a declarat Marius Ovidiu Hada, primarul municipiului Hunedoara, în timp ce Teodor Hepuţ, vicepreşedinte al PC Hunedoara, a adăugat că “între PSD, PNL şi PC, a existat întotdeauna bună înţelegere”. Echipa de negociere a ACD Hunedoara este formată din Marius Ovidiu Hada, Monica Rada, Gheorghe Cical, Victor Bucaleţ şi Teodor Hepuţ, iar echipa de negociere de la PSD este alcătuită din Dan Bobouţanu, Ana Maria Aldea, Liliana Ţolaş, Bianca Farcaş şi Doru Gaita.
Protocolul USL a fost semnat la Hunedoara de Marius Ovidiu Hada, în calitate de preşedinte al filialei locale a PNL, Dan Bobouţanu, lider al PSD şi Teodor Hepuţ, vicepreşedinte al PC Hunedoara. De asemenea, aceştia au adăugat că pentru alegerile din anul viitor, speră ca acordul alianţei să obţină la Hunedoara, 80 la sută din voturile electoratului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.