Protestatarul, mutat la poalele Cetăţii


Protestatarul din Petrila, care face greva foamei în parcarea Oficiului de Cadastru din Deva, a fost mutat la poalele Cetăţii din municipiu. „Pe parcursul zilei de luni, omul avea autorizaţie, de la Primăria Deva, de a protesta în parcarea respectivă, însă ieri, primarul municipiului Deva nu a mai autorizat protestul pentru acea locaţie, ci Alexandru Kulcsar (foto) a obţinut permisiunea să protesteze la stadionul de la poalele Cetăţii. Tocmai de aceea, Poliţia Comunitară a luat act de hotărârea administraţiei locale şi i-am transportat pe cei doi soţi în zona autorizată. Aici, au voie să facă greva foamei, atât cât rezistă”, a declarat Cristian Cioflica, directorul Poliţiei Comunitare din Deva. (L. Botici)

2 comentarii la „Protestatarul, mutat la poalele Cetăţii

  • 21 iulie 2010 la 20:47
    Legătură permanentă

    cioflica asta este un executant tip robotel care executa orbeste ordinele unuia sau altuia interesati de jocurile mafiotilor.cel care a semnat in locul primarului nu a luat nici o masura pentru ca protestatarului sa-i fie asigurate asistenta medicala sau o toaleta.aruncati si izolati la ordinele mafiotilor 2 oameni in varsta au fost transportati cu duba puscariasilor ca ultimii infractori intr-un loc mai izolat…RUSINEEEEEE ESCROCILOR….RUSINE SI PAPITOILOR DE LA FITUICILE CU CARE MINT OAMENII CA CA EI NU SE ,,EGZISTA”….

  • 22 iulie 2010 la 21:10
    Legătură permanentă

    pentru nesimtirea cu care si-a permis acest cioflincar,cioarsa sau cioban ce-o fi el,ar trebui urgent sesizate organizatiile de aparare pentru drepturile omului.jigodia trebuie aruncata ca o masea stricata de pe scaunul lui moale,cu mucigai si care puteeeeee…..!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.