Eveniment

Protest pentru luminã în case

Dana Istudor

 Zeci de familii din cartierul Revoluţiei, din Lupeni, au organizat ieri un marş al tăcerii în semn de protest faţă de faptul că municipalitatea nu-i ajută să se branşeze la reţeaua de electricitate.

Nu vor să muncească
Cetăţenii, care au protestat în nenumărate rânduri, acuză edilii că le percep chirii pe locuinţele sociale, dar nu au găsit o cale să le întocmească şi contracte astfel încât, în baza lor, să se poată branşa la reţeaua de curent a localităţii. Circa 30 de familii din cartierul menţionat stau în beznă de mai bine de un an de zile, iar majoritatea sunt asistate social. Mitingul organizat de către Asociaţia Pro Roma, s-a desfăşurat între primărie şi sediul ENEL din Lupeni, jandarmii însoţind manifestanţii, pentru evitarea incidentelor. Pe de altă parte, localnicii din Lupeni susţin că nu este corect ca din banii lor primăria să facă branşamentul familiilor din cartierul Revoluţiei, dat fiind faptul că o mare parte a celor care au participat la protest nu muncesc şi nici nu vor să muncească, mulţumindu-se cu ajutorul acordat de stat.

One thought on “Protest pentru luminã în case

 • „Pe de altă parte, localnicii din Lupeni susţin că nu este corect ca din banii lor primăria să facă branşamentul familiilor din cartierul Revoluţiei, dat fiind faptul că o mare parte a celor care au participat la protest nu muncesc şi nici nu vor să muncească, mulţumindu-se cu ajutorul acordat de stat.”- nu stiu cum se face dar mereu ziaristii probabil platitit foarte bine de catre primarul Lupascu, pardon, Resmerita Cornel, scriu absolut nedocumentat, sau intentionat, dezinformeaza opinia publica!
  Acesti ziaristi ar trebui sa vorbeasca si despre faptul ca cetatenii sunt nemultumititi si dezaproba modul in care averile familiei Resmerita, cresc in timp ce populatia din Lupeni saraceste.
  Cetatenii din cartierul Revolutiei, nu se multumesc cu ajutorul dat de stat, dar intreb cate locuri de munca au fost create si cati oameni au refuzat aceste locuri in Valea Jiului, ca sa nu vorbim doar de Lupeni….Cate locuri de munca au fost create pentru romi????
  Cand vorbiti despre cetatenii din Lupeni, spuneti mai bine ca este punctul de vedere al primarului si al pensionarilor de care se ingrijeste, pentru ca este sigur de votul lor, de unde si ajutoarele constante pentru ei……De ce pensionarii care au o pensie deci un venit, beneficiaza de ajutoare si alte facilitati, iar romii, NU????? Pentru ca prejudecati exista nu numai la nivelul populatiei, dar dupa cum se vede, si la nivelul edilului precum si la nivelul ziaristei care nici nu se stie sigur si ma intreb de ce oare, daca se numeste Dana Istodor.
  Este pacat si trist, ca multi ziaristi sunt cumparati si au pretul lor, de catre Resmerita, iar acestia isi fac sarguincios treaba!
  Nu cumva din banii publici????? Doamna ziarista?????
  Cati bani de la bugetul local, costa articolele de acest gen care nu lipsesc nici in Vale, populatia din Lupeni???????
  Cat despre energia electrica, acesti oameni sunt lipsiti de peste 5 ani de accesul la aceasta utilitate publica…..
  Dragi ziaristi, poate ca ar fi mult mai bine sa reprezentati interesele cetatenilor nu ale politicienilor si nici ale institutiilor….altfel creati o confuzie mult mai mare decat o fac ei, si contribuiti la un mare RAU facut unor oameni nevinovati decat ca au o alta culoare a pielii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura