Protest la trecerea de pietoni blestemată

Adriana Năstase

Câteva zeci de persoane au protestat vineri seara, la trecerea de pietoni de pe DN7, de la Sântuhalm, unde un bărbat de 76 de ani a fost omorât, fiind lovit de o maşină. Şoferul autoturismului a declarat că nu l-a văzut pe bărbat.

Şapte morţi
Oamenii sunt disperaţi că în locul respectiv, în ultimii ani şapte persoane au fost ucise pe trecerea de pietoni, din cauză că aceasta nu este luminată. Şoferii nu observă dacă sunt pietoni acolo şi de aici toată nenorocirile. Deşi autorităţile susţin că doar la anul se poate rezolva problema, cei care au protestat spun că nu se poate aşa ceva.
Sătenii din Sântandrei susţin că în ultimii ani pe trecerea de pietoni ar fi fost accidentate mortal şapte persoane din cauză că oamenii nu pot fi văzuţi la timp de către şoferi din cauza luminii insuficiente.
„Solicităm autorităţilor măsuri urgente pentru semnalizarea corespunzătoare a acestei treceri de pietoni aflată în beznă, pe timp de noapte. Este un loc cu un trafic infernal. Trebuie găsită o soluţie convenabilă pentru pietoni şi pentru şoferi, deoarece este o adevărată problemă să traversezi cele patru benzi ale şoselei, chiar şi pe timp de zi. Chiar şi cu maşina este greu să ieşi din Sântandrei în DN 7“, a spus unul dintre protestatari. Oamenii prezenţi la protest au purtat cu ei candele de culoare roşie. Unii au spus că protestul nu trebuie să aibă loc pe trecerea de pietoni blestemată, deoarece există riscul producerii unor ambuscade, având în vedere traficul îngreunat de pe DN7 între Deva şi Simeria. Să vedem dacă cei responsabili vor lua măsuri, pentru că, dacă în 2018 oamenii sunt nevoiţi să iasă în stradă pentru ca să fie luminată o trecere de pietoni, este grav. Aseară, 60 de persoane au protestat din nou la trecerea de pietoni respectivă. Oamenii sunt hotărâţi să protesteze până se rezolvă problema lor.

One thought on “Protest la trecerea de pietoni blestemată

  • 12 noiembrie 2018 la 19:59
    Legătură permanentă

    e strigator la Cer~cum sa moara atatea oameni si sa nu se faca un sens giratoriu acolo sau sa se puna semafor!militia judeteana ce face?alo ~~!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.