ActualitateFlash

Protest față de scumpirea carburanților

Prețurile foarte mari la benzină și mo­to­rină scot șoferii în stradă. Proteste ma­sive se pregătesc în toată țara, posesorii de mașini fiind îndemnați să ia atitudine față de costurile la carburanți care au crescut galopant, în ultima perioadă.
Șoferi din toate colțurile țării sunt invitați să protesteze, în benzinării, față de scum­pirea carburanților. La evenimentul creat pe Facebook, intitulat „Proteste în toată țara contra prețului carburantului!”, până acum, peste 200.000 de persoane și-au exprimat intenția de a participa la această acțiune.
„E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele! Este imposibil și inad­mi­sibil că într-o țară ca România prețul car­bu­rantului să depășească 9 lei/litru. Share masiv ca să vadă țoață lumea și să stabilim ce și când vom face.
La 121$ pe baril este imposibil că prețul să depășească 9 lei/litri (unde jumătate din acești bani merg către stat) Noi facem ceva!”, este mesajul transmis de organi­za­tori. Specialiștii susțin că nu este nici o șansă ca prețul petrolului să scadă pe viitor. (A. Năstase)

One thought on “Protest față de scumpirea carburanților

  • „Proteste ma­sive”; „ Specialiștii susțin”. Ce glumă bună. M-ați făcut să râd. Probabil ați visat, dar în colonica nu se va întâmpla nimic fără „ajutor de specialitate” din partea băieților când vine vorba de proteste și alte chestii care dincolo sunt spontane și banale.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.