Actualitate

Prostituatele i-au furat banii

Un timișorean a fost lăsat fără toți banii, după ce a mers la pros­tituate. Totul s-a întâmplat pe DN66, la intrarea în localitatea Ruși.
„În data de 05 octombrie 2022, în jurul orei 13:45, poliţiştii au fost se­sizați cu privire la faptul că, în jurul orei 13:15, două femei i-au sustras o sumă de bani unui bărbat în vârstă de 50 ani, din judeţul Timiș.
Persoana vătămată le-a relatat poliţiştilor că ar fi mers împreună cu două femei pe DN66, la intrarea în localitatea Ruși, pentru a întreține relații sexuale, însă a constatat fap­tul că din portofelul pe care îl avea asupra sa îi lipsesc 1.100 de lei și 200 de euro.
În urma verificărilor în teren, poli­ţiştii au identificat cele două femei, una în vârstă de 46 de ani şi alta de 30 ani, ambele din orașul Călan.
Persoanele în cauză au fost con­duse la sediul Poliției Orașului Hațeg pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub as­pectul săvârșirii infracțiunii de furt. Totodată, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bretea Română au luat mă­sura sancționării contravenţio­nale a celor două femei, în confor­mi­tate cu prevederile Legii 61/1991, re­pu­bli­cată”, informează IPJ Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura