Stiri

Pronunţare în dosarul lui Vili Rupa

Ieri, Tribunalul Hunedoara a fixat pentru 30 septembrie termen la care este posibil să dea o soluţie în dosarul în care Vili Rupa este acuzat de omor. Bărbatul care se autointitulează „Justiţiarul de Hunedoara” a fost trimis în judecată în luna decembrie 2014, fiind acuzat de procurori că a bătut o persoană care ulterior a decedat la spital, faptă care s-ar fi petrecut în 1998. Pe parcursul judecăţii Vili Rupa a susţinut în permanenţă că este nevinovat. Acesta a devenit celebru cu un alt dosar în care a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare. După care a obţinut la CEDO rejudecarea dosarului în care a fost condamnat, şi despăgubiri de aproximativ 40 de mii de euro. Vili Rupa a fost achitat după rejudecarea cauzei prin sentinţă definitivă dată în 2014 de Înalta Curte de Casaţie Justiţie. (N. Bumbac)

One thought on “Pronunţare în dosarul lui Vili Rupa

  • Sunt persecutat de magistratii romani din Hunedoara pentru ca ,am depus o ceree de daune de un milion de euro pentru ca am fost in inchisoare Nevinovat 430 de zile ,m-ia trebuit 16 ani sa demonstrez Nevinovatia mea . In acest dosar sa impus martorilor prin instigare la marturie mincinoasa de catre magistratii din Hunedoara sa spuna minciuni ,am avut Avocat din oficiul ,pe domnul Avocat Andrei Macovei care a sustinut Nevinovatia mea si a pledat pentru Achitarea mea .Achitarea va fi solutia corecta si dreapta in acest dosar .

    Demnitatea mea ,onoarea mea ,respectul meu pentru dreptate ,este mai presus fata de abuzurile ,neadevarurile si nelegalitatile ,facute de magistratii romani legitimati de stat din Hunedoara !

    Justitiarul de Hunedoara

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura