Pronunţare în dosarul doctoriţei Benea

03 Benea mirela1Astăzi, Curtea de Apel Alba Iulia ar putea da sentinţa în dosarul doctoriţei Mirela Ciobanu, fostă Benea (foto). Asta, după ce instanţa menţionată mai sus a încheiat judecarea apelului depus faţă de sentinţa Tribunalului Hunedoara din decembrie 2014.
Atunci, Mirela Ciobanu a fost condamnată la un de închisoare cu suspendare pentru luare de mită şi primirea de foloase necuvenite. Reamintim cititorilor că, Mirela Ciobanu, fostă Benea, medic specialist în evaluarea şi expertiza capacităţii de muncă, a fost trimisă în judecată, fiind acuzată că a primit de la un cetăţean suma de 1.000 de lei. Potrivit anchetatorilor, doctoriţa a fost prinsă în flagrant chiar în cabinetul său medical din incinta Spitalului Municipal „Alexandru Simionescu“ din Hunedoara, iar banii pe care i-a luat erau marcaţi. Apelul la sentinţa amintită a fost făcut de procurori, cât şi de medicul condamnat. (N.Bumbac)   

One thought on “Pronunţare în dosarul doctoriţei Benea

  • 2 octombrie 2015 la 10:08
    Permalink

    O porcarie ca multe altele in Spitalul Hunedoara . O chestie aranjata cu grija pentru continuarea defaimarii corpului medical . Si asta merge in continuare cu aportul actualei „echipe manageriale „, cu o ura nedisimulata ! Mirela -te iubim !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.