Programul la Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva în perioada 12-22 martie 2020

12 martie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Începând de ieri, 12 martie 2020, în scopul prevenţiei răspândirii COVID-19, precum şi al evitării contaminării cu acest virus, Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva a stabilit un PROGRAM CU PUBLICUL pentru a asigura cadrul necesar desfăşurării în condiţii optime a activităţii.

Programul de lucru cu publicul în perioada 11.03-22.03.2020 este următorul:
Luni, marţi, joi, vineri, între orele 8:30 şi 16:30
Miercuri, între orele 8:30 şi 18:30
În zilele de sâmbătă, 14 martie 2020 şi 21 martie 2020 se va asigura un program special, între orele 10:00 şi 15:30, doar pentru depunerea documentelor în vederea înregistrării actelor de deces şi oficierea căsătoriilor programate.

Accesul în cele două ghişee se va face limitativ
Se va permite accesul a maximum 3 persoane, doar la anumite intervale de timp stabilite de către lucrătorii de la evidenţa persoanelor şi ofiţerii de stare civilă pentru depunerea documentelor sau pentru ridicarea actelor.
Toţi cei care intră în zona ghişeelor vor folosi OBLIGATORIU la intrare soluţia dezinfectantă pusă la dispoziţie de personalul instituţiei!
Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva informează cetăţenii că pot face doar on-line programări pentru:
– obţinerea actelor de identitate
– depunerea actelor de stare civilă (naştere, căsătorie) – în vederea transcrierii certificatelor în registrele de stare civilă doar pentru cetăţenii din Republica Moldova şi Ucraina
– programarea oficierii căsătoriilor civile
La ghişee nu vor intra decât cetăţenii care au avut programare on-line!
Pentru programări puteţi accesa site-ul oficial al Primăriei Municipiului Deva: www.primariadeva.ro, următoarele secţiuni:
programări on–line căsătorii, rezervând ziua şi ora dorită pentru oficierea căsătoriei civile – http://primariadeva.ro/starecivila/
Programare Ghişeu on-line pentru depunerea actelor de stare civilă ale cetăţenilor din Republica Moldova şi Ucraina – https://deva-trans.admin-primarie.ro/
Programare Ghişeu on-line pentru cartea de identitate – https://deva-evp.admin-primarie.ro/formulare/prog0.php
IMPORTANT!
Fără programare on-line (la starea civilă) pentru:
Depunerea dcumentelor pentru înregistrarea actelor de deces
Depunerea documentelor pentru înregistrarea nou-născuţilor şi a certificatelor de stare civilă
Depunerea documentelor pentru înregistrarea declaraţiei de căsătorie
Eliberarea actelor de identitate şi a certificatelor de stare civilă se va face în permanenţă, fără programare, iar accesul la ghişee se va face limitativ. Se va permite accesul a maximum 3 persoane în acelaşi timp, la intervalele stabilite de către lucrătorii de evidenţa persoanelor şi ofiţerii de stare civilă.
Cetăţenii sunt rugaţi să consulte informaţiile generale şi lista actelor necesare în vederea depunerii cererii, înainte de a se deplasa la ghişee pentru a solicita actul de identitate sau certificatul de stare civilă, pentru a se prezenta cu toate documentele, în original şi copie xerox.
În atenţia cuplurilor care şi-au programat oficierea căsătoriei civile în Casa Căsătoriilor a Municipiul Deva, în perioada 12 martie – 22 martie 2020!
Căsătoriile se vor desfăşura în prezenţa a maximum 10 persoane, cu obligaţia ca acestea să folosească substanţele dezinfectante puse la dispoziţie anterior intrării în sala de oficieri.
Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescentul care şi-a violat sora, în aşteptarea sentinţei

Minorul de 16 ani, din municipiul Vulcan, şi-a obligat sora mai mică cu şase ani să facă sex anal cu...

Decesul unei paciente în vârstă îngrijorează

Bătrâna a decedat la Spitalul de Urgenţă Petroşani şi a fost internată în acelaşi salon cu tânăra din Aninoasa, de...

Operatorul de apă şi canalizare din Valea Jiului roagă consumatorii să apeleze la serviciile on-line

Apa Serv Valea Jiului are un sistem electronic de plată a facturilor, cât şi de comunicare a consumului lunar, dar...

Închide