Programul de vizitare al Cetăţii Deva s-a modificat din 1 octombrie

1 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Programul de vizitare al Cetăţii Deva şi accesul cu Telecabina s-a modificat înce­pând de joi, 1 octombrie 2020.
În perioada 1 octombrie 2020-30 aprilie 2021, Cetatea Devei trece la programul de iarnă. Cetăţenii vor putea vizita fortăreaţa medievală între orele 8:00-20:00.
Telecabina care facilitează accesul în Cetate îşi modifică programul. După noul pro­gram, ultimele curse ale telecabinei vor avea loc la ora 19:15 (urcare) şi 19:45 (coborâre).
Pentru cei care preferă să viziteze mo­numentul istoric la pas, ultima intrare pe Poarta 1 va fi la ora 19:30. Poarta 1 se va închide la ora 20:00.
Tarifele pentru călătoria cu telecabina rămân neschimbate, respectiv: adulţi dus-în­tors – 20 lei; copii, elevi, studenţi, pensionari dus-întors – 10 lei (pe baza actelor do­ve­ditoare: carnet elev/student vizat pe anul în curs, cupon de pensie).
Veteranii de război, persoanele cu han­dicap cu însoţitor, copiii instituţionalizaţi şi copiii cu vârsta sub 3 ani (pe baza actelor doveditoare) au acces gratuit.
Reamintim că Telecabina transportă doar 4 persoane pe călătorie, pentru a fi res­pectate măsurile instituite la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea răspândirii virusului COVID-19.
Interiorul ascensorului este igienizat şi dez­infectat de mai multe ori pe zi. În Tele­cabină au fost trasate marcaje pentru ca turiştii să respecte distanţarea fizică ne­cesară.
Purtarea măştii de protecţie este obli­ga­torie pentru pasageri pe tot parcursul călă­toriei cu Telecabina. (Compartimentul Co­municare, Promovare Imagine al Primăriei Deva)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Jandarmeria Română a devenit membru în Comisia Internaţională de Salvare Alpină

Conducerea Comisiei Internaţionale de Sal­vare Alpină (CISA) a transmis certificatul care atestă primirea Jandarmeriei Române ca mem­bru în cadrul asociaţiei....

Senatul a adoptat legea privind Ziua Tratatului de la Trianon. Viorel Sălan: „Klaus Iohannis a fost cel mai înverşunat contestatar al legii”

Poliana Mardari Senatul a respins, miercuri, cererea pre­şe­dintelui Klaus Iohannis de reexaminare a Legii privind declararea datei de 4 iunie...

Şoimuş: faptele l-au făcut din nou primar

Magdalena Şerban Comunitatea din Şoimuş i-a dat votul de încredere pentru încă patru ani aceluiaşi om care a condus primăria...

Închide