Program de reparaţii la Aqualand Deva

Magdalena Şerban

În condiţiile pandemiei generate de coronavirus, Complexul Aqualand Deva are porţile închise pentru public până în data de 22 martie, cu posibilitate de prelungire. Însă asta nu înseamnă că personalul instituţiei nu desfăşoară vreo activitate.

„Se fac reparaţii la partea de restaurant, s-a înlocuit apa în bazine, iar în această perioadă în care avem închis ne dorim să finalizăm procedura şi să reuşim să schimbăm sistemul de la intrare şi vestiarele. Sunt învechite pentru anul 2020 şi mai sunt şi cu probleme. Vestiarele au un grad mare de uzură şi trebuie neapărat înlocuite. Este doleanţa noastră principală. Bineînţeles, nu totul depinde numai de noi, ci şi de modul în care se desfăşoară lucrurile. Degeaba vrem astăzi, dacă e posibil numai mâine. Însă e o chestiune de timp până vom îndeplini şi acest obiectiv“, arată Irinel Faur, directorul Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPÎGM), sub tutela căruia se află complexul acvatic din Deva.
În ce priveşte investiţiile, acesta spune că pentru anul 2020 au fost prevăzute în bugetul de cheltuieli reparaţii şi mici reabilitări, lucrările de anvergură având loc în trecut. De asemenea, nu se va renunţa la ideea organizării de petreceri tematice, dedicate diferitelor perioade marcate de sărbători sau alte evenimente de tradiţie, precum şi la cursurile de înot puse la dispoziţia copiilor interesaţi să-şi dezvolte aptitudinile sportive.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.