Profesorul s-a internat la Neuropsihiatrie

Nicoleta Popa

 Alin Cioara, profesorul din cauza căruia se presupune că eleva din clasa a X-a de la Colegiul Naţional „Avram Iancu” din Brad s-a sinucis, este internat la Secţia de neuropsihiatrie a Spitalului Judeţean din Timişoara. Părinţii Lorenei Hudrea, dar şi prieteni de-ai acesteia au fost audiaţi ieri de către poliţişti. În zilele următoare, anchetatorii vor cerceta jurnalul fetei, dar vor verifica şi convorbirile telefonice pentru a se vedea dacă tânăra a vorbit cu profesorul, şi mai ales, ce au discutat.

Semne de întrebare pentru conducerea şcolii
„O echipă de la Inspectoratul Şcolar Judeţean a fost acolo şi va merge şi în zilele următoare pentru a monitoriza situaţia. Acest lucru se datorează faptului că acesta este al doilea caz în care se pare că un profesor de la şcoala respectivă a avut relaţii cu o elevă. Conducerea unităţii şcolare pune multe semne de întrebare. Trebuie să stabilim un plan de măsuri, pentru ca astfel de evenimente să nu mai existe”, a declarat Alexandru Lăutaru, inspectorul şcolar general. Potrivit acestuia, profesorul de matematică a mai avut probleme cu alcoolul, motiv pentru care a fost suspendat să mai predea la cursuri.
Hudrea Lorena, în vârstă de 16 ani, a fost găsită spânzurată sâmbătă, 9 ianuarie, în pădurea din zona viaductului de lângă Brad. Pe corpul fetei nu au fost descoperite semne de violenţă. Poliţiştii au găsit la aceasta un bilet pe care scria „Alin vă va spune totul”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.