<

Profesionişti în Parlamentul European. Partidul Naţional Liberal a prezentat la începutul acestei săptămâni Programul Politic pentru Alegerile Europarlamentare din 26 mai

16 mai 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Electorale

PNL este singura formaţiune politică participantă la aceste alegeri, care are un program clar şi cu obiective concrete bazate pe principii fundamentale care vor situa România în primul rând al statelor europene.

PNL va milita pentru ca România să adere cât mai curând la Spaţiul Schengen şi va acţiona pentru aderarea ţării noastre la Zona Euro.
Europarlamentarii PNL vor obţine cel puţin la fel de multe fonduri europene pentru România în bugetul Uniunii Europene 2021 – 2027 prin comparaţie cu perioada 2014 – 2020 şi va simplifica absorbţia lor.
PNL va sprijini un nivel al plăţilor directe la hectar pentru agricultorii români la nivelul mediu din Uniunea Europeană.
PNL va solicita şi va obţine fonduri europene pentru construcţia sau finalizarea lucrărilor la autostrada Piteşti – Sibiu, autostrada Comarnic – Braşov, autostrada Tg. Mureş – Iaşi, drumul expres Craiova – Piteşti şi şoseaua de centură a municipiului Bucureşti.
Vom solicita dublarea fondurilor europene pentru cadastrarea proprietăţilor din România.
Echipa PNL va sprijini reabilitarea termică din bugetul Uniunii Europene 2021 – 2027 a 500.000 de apartamente din România.
Programul de investiţii propus de PNL se axează pe posibilitatea conectării tuturor oraşelor României la reţeaua de distribuţie a gazelor până în 2024.
PNL va sprijini construcţia şi dotarea până in 2024 a trei Spitale Regionale la standarde europene. Noi, liberalii, vom solicita 20.000 de burse ERASMUS, în fiecare an, pentru studenţii din România.
Acestea sunt doar câteva obiective concrete ale Partidului Naţional Liberal prezentate în programul politic „PROFESIONIŞTI ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN”. Toate obiectivele PNL în Parlamentul European au drept asigurarea unei vieţi mai bune pentru fiecare român şi scop poziţionarea României ca o „voce” importantă şi respectată în Europa.

Comandat de PNL. CUI mandatar financiar: 41190007.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. RADU GHEORGHE spune:

  Slabut program deoarece sa-ti propui sa obti cel putin tot atatea fonduri europene cate au fost obtinute nu e mare lucru. Tare as vrea sa vad si eu care sunt “profesionisti ” ? Dl. Blaga este un profesionist in ce ? Am participat la un sondaj organizat in toate tarile UE si as vrea sa va arat care sunt principalele preocupari ale cetatenilor din UE :
  ” Ar trebui să instituim un program european de reciclare. Materiile prime trebuie refolosite și nu distruse.
  Ar trebui să protejăm pădurile cu o bună gestionare și să reconstruim pădurile de foioase. Să plantăm 5 copaci pentru fiecare copac tăiat
  Ar trebui să stopăm nișele fiscale acordate multinaționalelor. Impozitele ar trebui plătite în țara în care sunt generate profiturile.
  Ar trebui să se investească în educație și cercetare.
  Ar trebui să fie clare și transparente informațiile despre toate proiectele și acordurile din Uniunea Europeană.”

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Avem proiecte depuse pe fonduri europene de aproape 200 de milioane de lei“. Interviu cu Florin Oancea, primarul municipiului Deva

MESAGERUL HUNEDOREAN l-a întrebat pe edilul şef al reşedinţei de judeţ, Florin Oancea (foto), cum stăm la capitolul atragere de...

Rugby. Ştiinţa Petroşani joacă finala campionatului

Mâine, sâmbătă, echipa de rugby Ştiinţa Petroşani, antrenată de Adrian Costache, va juca finala Diviziei Naţionale, la Bucureşti, în compania...

Fotbal, Liga a II-a. La Petroşani, un derbi al orgoliilor

Partida de fotbal din Liga a doua dintre Energeticianul şi Pandurii Târgu Jiu se joacă, duminică 19 mai, de la...

Închide