Produs de Hunedoara: Bun şi fain, cu drag din Ardeal

Începând din a doua jumătate a lunii iunie, producătorii şi artizanii din judeţul Hu­ne­doara se bucură de promovare online gra­tuită, prin intermediul platformei www.produsdehunedoara.ro, o iniţiativă a Agenţiei de Dezvoltare Economico-Socială a Judeţului Hunedoara, instituţie publică aflată în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara.
Informaţiile disponibile pe site au fost structurate în patru mari categorii: Produse Agricole, Meşteri Populari, Artizanat şi Produse de Artizanat, Magazine şi Mari Producători. De asemenea, producătorii sunt grupaţi pe cele 6 zone etnografice de provenienţă, iar produsele sunt prezentate în funcţie de tipul acestora: produse api­cole, dulceţuri, siropuri, lactate şi brân­zeturi, fructe şi legume, uleiuri, produse de panificaţie şi aşa mai departe.
Meşterilor populari şi artizanilor din judeţ le-a fost dedicată o secţiune distinctă, aceştia fiind promovaţi prin prisma în­de­let­nicirilor lor şi a poveştilor legate de acestea. Cei interesaţi pot găsi aici datele de contact ale meşterilor şi ale atelierelor care con­fec­ţionează costume populare, obiecte de de­cor din lemn, picturi, ceramică rustică sau decorativă şi multe alte obiecte de ar­tizanat.
Pe platforma Produs de Hunedoara se
pot înscrie gratuit producătorii locali tra­diţionali, meşterii populari şi artizanii din judeţ, transmi­ţând o solicitare prin in­ter­mediul site-ului sau pe e-mail la adresa [email protected]

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.