Actualitate

Procurorii nu-l iartă pe Simota

03 simota_alin_680x365_48078700Afaceristul din Valea Jiului, Alin Simota (foto), a fost eliberat din penitenciar în 14 decembrie, printr-o hotărâre a Judecătoriei Deva, care nu este definitivă. Drept urmare, procurorii au depus contestaţie împotriva deciziei date de prima instanţă, care se va judeca în 5 ianuarie 2016 la Tribunalul Hunedoara. Soluţia pe care o va da Tribunalul Hunedoara va fi definitivă.

Alin Simota a fost eliberat din închisoare după ce instanţa a constatat că a executat pedeapsa de doi ani de închisoare, la care a fost condamnat în aprilie 2015, sub acuzaţia de conflict de interese. Asta, pentru că judecătorul a luat în calcul lunile petrecute în penitenciar de afaceristul din Valea Jiului de la rămânerea definitivă a sentinţei, la care a adăugat perioada petrecută de acesta în arest preventiv şi în arest la domiciliu. Alin Simota a fost arestat preventiv în 13 iunie 2013 până în 24 mai 2014, după care a fost trimis în arest la domiciliu până în 30 septembrie 2014, dată la care s-a întors în spatele gratiilor pentru că a încălcat condiţiile arestului la domiciliu, unde a rămas până în 14 decembrie 2015.
Simota a fost condamnat la doi ani de închisoare, pentru că în calitate de consilier judeţean, a participat la adoptarea unei hotărâri a CJ Hunedoara pe pentru finanţarea unor lucrări la spitalul devean, deşi era administratorul firmei respective. În acest fel, Alin Simota a obţinut, susţin anchetatorii, un folos patrimonial de aproximativ 260.000 de lei. (N. Bumbac)

11 comentarii la „Procurorii nu-l iartă pe Simota

 • I-a pus LITEROSU o pila sa mearga din nou la pirnaie. Ha ha ha

 • L-a facut Literosu-praduitoru pe Simota. Asta i-a dat de mincare, haine, bani si un loc unde sa doarma si praduitoru asta l-a tradat. Asta e jegul de Litera. Un bulangiu. O femeie.

 • Taci Perasifon ca si tu l-ai sifonat pe Simota. Si pe multi altii. O sa platesti cindva pt praduiala ta. Femeie ce esti.

 • Pera…cand e vorba de praduiala…..tu taci!þ

 • Lute ti-am mai zis: sa mi-o s..i si tu si mata. Ha ha ha.

 • Domnului Simota de Craciun
  Cel PreaInalt nascut intr-o iesle din Betleemul Iudeii,
  sa va aduca sanatate tuturor celor ai casei, liniste in ganduri si lumina in suflet.
  Craciun Fericit !

 • Pera analfabetule…..invata sa scrii corect!

 • :)))))))))))))CE NEPOTEALA SA VB AICI IN NUMELE ALTORA DATE CARE ESTI NU VORBI IN NUMELE ALTORA

 • Taci bai ,,Vali,, alias Lacatus Valer-boschetar, tigan si praduitor. La puscarie cu tine bulangiule.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura