Procurorii DNA au vizitat din nou Consiliul Judeţean Hunedoara

6 aprilie 2015 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Natalia Bumbac 03 Consiliu Judetean

Ieri, la primele ore ale dimineţii, procurorii DNA au venit din nou în „vizită” de lucru la Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara.
Potrivit unor surse din interiorul instituţiei, oamenii legii au venit să ridice anumite documente utile pentru desfăşurarea anchetelor penale din cele două dosare în care sunt cercetaţi foşti sau actuali angajaţi ai CJ Hunedoara. Este vorba de dosarul în care este cercetat preşedintele suspendat al CJ, Mircea Moloţ, şi vicepreşedintele suspendat Tiberiu Balint, dar şi de dosarul în care este anchetată modalitatea prin care a fost numit în funcţie directorul de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.
Pentru primul dosar, procurorii au solicitat documente cu privire la anumite lucrări de construcţii derulate pe vremea când CJ Hunedoara era condus de Moloţ. Din luna decembrie 2014, de la declanşarea anchetei penale, în paralel cu strângerea de documente pentru întocmirea rechizitoriului, anchetatorii au audiat o serie de martori în dosarul preşedintelui suspendat al CJ Hunedoara. Periodic, anumiţi angajaţi ai instituţiei merg pentru a da declaraţii în calitate de martori la DNA Alba.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Molot spune:

    o sa ma stergeti de praf cu anchetele voastre,o sa va arat ca nici de acum zece ani nu are sa se incheie procesul

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Colecţie de medalii la atletism

Atletele de la CSS Hunedoara au fost rapide, agile şi rezistente, cucerind patru medalii, la Campionatele Naţionale ale Copiilor, desfăşurate...

Pregătiri pentru Europene, pe podium la „Cupa Mondială”

Echipa de gimnastică artistică a României, din care fac parte trei sportive de la CNS „Cetate” Deva, se află pe...

Săptămâna „Şcoala altfel”. Primarul Devei, luat la întrebări de elevi din clasa a IV-a

Ieri, odată cu începutul săptămânii „Şcoala altfel“, Primăria Deva a fost gazdă pentru un grup de elevi de la Colegiul...

Închide