Procurorii DIICOT vor pedepse mai mari pentru traficanţii de droguri

Maximilian Gânju

Nu mai puţin de şase tineri din Valea Jiului au fost condamnaţi de magistraţii Tribunalului Hunedoara la închisoare cu executare ori suspendare într-un dosar de trafic de droguri.

Sentinţa primei instanţe a fost atacată de inculpaţi, însă nemulţumiţi de pedepse sunt şi procurorii DIICOT Hunedoara. Aceştia cer completului de apel pedepse mai mari în cazul unora dintre traficanţi, iar dosarul a fost înregistrat la Curtea de Apel Alba Iulia în urmă cu două zile. Printre condamnaţi se află şi un recidivist, individul fiind închis pentru viol. Astfel, Orlando Suceveanu a primit aproape cinci ani de închisoare. Ioan Neguţi şi Marcel Greuruş au fost condamnaţi la câte trei ani şi opt luni de puşcărie. Petru Alin Vladislav a primit o pedeapsă de doi ani şi nouă luni închisoare, iar Adrian-Bogdan Tănase, de doi ani şi şapte luni. Maria Lacovei a fost condamnată la doi ani şi cinci luni cu suspendare.
Acuzaţiile aduse celor şase sunt de: constituire de grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc sau posesie ilegală de droguri de risc. Anchetatorii spun că trei dintre indivizi au constituit o grupare infracţională organizată cu scopul de a trafica droguri de risc. Stupefiantele erau puse la dispoziţie de Ioan Neguţi, iar ceilalţi le comercializau. Acestea erau vândute către un cerc larg de consumatori, printre ei numărându-se un colaborator al anchetatorilor, care, sub acoperire, a cumpărat cannabis de la inculpaţi. Anchetatorii au mai stabilit că o parte dintre stupefiante provenea din Cluj-Napoca şi era comercializată consumatorilor cu preţuri cuprinse între 15 şi 50 de lei plicul. În ianuarie 2018, în urma unei acţiuni a poliţiştilor şi procurorilor de la Combaterea Criminalităţii Organizate Hunedoara, membrii reţelei au fost săltaţi de mascaţi, iar locuinţele le-au fost percheziţionate, fiind ridicate mai multe cantităţi de droguri. Toţi şase au fost arestaţi preventiv, măsură care le-a fost menţinută pe perioada judecării dosarului.

2 comentarii la „Procurorii DIICOT vor pedepse mai mari pentru traficanţii de droguri

  • 19 septembrie 2018 la 21:29
    Legătură permanentă

    Si pt abuzurile comise de ei nu vor pedepse mai mari? Dar pt greselile pe care le fac ? Nenorocitii.

  • 20 septembrie 2018 la 7:35
    Legătură permanentă

    Ei vor plati altfel…si gay-ul barb daniel si bulangiu de naboiu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.