Procurorii cer lămuriri la Curtea Supremă în dosarul tinerei prinse cu droguri în vagin

Procurorii DIICOT – ST Alba Iulia au cerut clarificări din partea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) într-un dosar în care hunedoreanca Andreea S. este judecată pentru trafic internaţional de droguri (introducere de droguri de mare risc în ţară fără drept).

Dosarul se judecă în apel la Curtea de Apel Alba Iulia, instanţă care a admis cererea anchetatorilor. Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept al ÎCCJ a fost sesizat să se pronunţe dacă fapta tinerei de introducere de droguri în ţară fără drept este totuna cu deţinere de droguri pentru consum propriu, sau sunt două fapte distincte. Până la dezlegarea acestei chestiuni, judecata în dosar a fost suspendată.
Andreea S. a fost condamnată în prima instanţă, la Tribunalul Hunedoara, la şase luni de închisoare pentru deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu. Aplicarea pedepsei i-a fost amânată pe durata unui termen de supraveghere de doi ani. Anchetatorii susţin că ”inculpata, în data de 18.12.2017 a introdus în România prin Punctul de trecere a Frontierei Nădlac, cantitatea de 2,9 grame cocaină disimulată în cavitatea vaginală, descoperită în urma examinării fizice a acesteia şi că, la aceeaşi dată a deţinut droguri de mare risc (cocaină) pentru consum propriu, fără drept”. Tânăra a fost dusă la Spitalul Judeţean din Arad, unde a fost supusă unui examen medical. ”În urma examinării fizice, medicul specialist a extras din cavitatea vaginală a inculpatei un şerveţel din hârtie în interiorul căruia erau ambalate cinci pliculeţe tip zipp-lock care conţineau la interior o substanţă pulverulentă de culoare albă, despre care inculpata a declarat verbal că reprezintă o cantitate de aproximativ 2,5 grame de cocaină”, se arată în rechizitoriul procurorilor. (N. Bumbac)

One thought on “Procurorii cer lămuriri la Curtea Supremă în dosarul tinerei prinse cu droguri în vagin

  • 29 septembrie 2018 la 1:42
    Legătură permanentă

    Frace i lea bagat acolo cu limba . Stiu din sursa sigura . Si tot cu limba aia si toarna la garda tot ce afla de la gutufani .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.