Procesul Berbeceanu: Martorul cu identitate protejată a lipsit de la audieri

Natalia Bumbac03 berbeceanu

La termenul din această săptămână din dosarul fostului comisar şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu (foto), au fost citaţi pentru a da declaraţii la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) trei martori, printre care şi S. Lazăr. Potrivit reprezentantului în relaţia cu presa al ÎCCJ, aceasta a lipsit de la proces, urmând să fie citată pentru un alt termen.
Din datele rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, în care inculpaţi sunt Ioan Mureşan, Nicolae Cean şi Alin Muntean, fosta concubină a lui Cristian Litera a fost martor cu identitate protejată în dosarul în care este inculpat Berbeceanu, cauză instrumentată de procurorii DIICOT. Astfel, procurorii DNA arată că anterior audierii sale de către DIICOT, martora a fost lăsată împreună cu Cristian Litera, un cunoscut interlop din Deva, adus în arestul preventiv, acesta rugând-o să îl ajute, în sensul de a le confirma anchetatorilor că avea legături cu Berbeceanu. Iniţial, S. Lazăr i-a precizat că nu ştie ce să spună, singurul lucru pe care şi-l amintea fiind o discuţie telefonică purtată de Litera cu o persoană despre care acesta a afirmat ulterior că era Berbeceanu. După mai multe discuţii între cei doi, la care pe alocuri a asistat şi poliţistul Alin Muntean, martora cu identitate protejată a fost condusă în biroul lui Ioan Mureşan, procuror şef al DIICOT Alba pe atunci, unde a semnat o declaraţie, fără să o citească. Declaraţie în care au fost inserate pasaje ca: „Litera se întâlnea cu Berbeceanu în mod conspirat în maşini pe timp de noapte“, „Berbeceanu i-a spus lui Litera ce să declare în dosarul Spumă şi Bibanu“ sau „lui Litera îi este frică de el în sensul că nu poate ieşi din joc’”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

7 comentarii la „Procesul Berbeceanu: Martorul cu identitate protejată a lipsit de la audieri

 • 24 septembrie 2015 la 21:51
  Permalink

  Laxar simina stie de legatura dintre berbeceanu si cristi. Stie ca berbeceanu l-a scapat in dosarul spuma si bibabu precum si in alte dosare. De aceea acesta a scapat atitia ani de arestare.

 • 25 septembrie 2015 la 10:47
  Permalink

  Nu mai puneti poza cu uritania asta in ziar. Voi nu vedeti ca are cap de porc. La puscarie cu el.

 • 25 septembrie 2015 la 10:53
  Permalink

  Margan sau baderca unu dintre voi doi… degeba va dati in numele lu pera. El nu ar scrie comm la un ziar asa ca disperatu… asa cum faceti voi si dati sifoneala in comenturi voi chiar nu puteti dormi noaptea de grija altuia … margan tu esti prieten cu el ca tie tia dat reportofonu sa inreg pe pera baiat bun … e prietenu lu margan baderca si litera baderca are pile masina are loc rezervat in fata la DIICOT … plus ca la batut un copil de 17 ani ia dat somn si la dat la politite si cuca il cauta prin oras si sa dus direct la politie… baaaa aveti tupeu de bagaboante … te bate omu singur ca te iei de el si mergi tot u la politie… BADERCA NR 1 SIFONEALA IN DEVA SI MARGAN SI LITERA SE BAT PT LOCUL 2

 • 25 septembrie 2015 la 13:05
  Permalink

  Nu . Nr. 1 la sifoneala: pera, nr. 2 litera. Esti prost bug mafia? Ce facea pera in 2008? Sifona la greu lui berbeceanu si se mai plingea si ca altii i-au f…t nevasta. El a trimis-o la produs in elvetia si i-a luat banii, dupa care a divortst de ea. O jigodie acest perasifon.

 • 26 septembrie 2015 la 2:21
  Permalink

  Ai uitat de litera cucu? De margan de baderca? Ai uitat de unguru? Hai sa fim seriosi

 • 26 septembrie 2015 la 12:10
  Permalink

  Prostule de bug mafia. Nu vezi ca l-am trecut pe locul 2 ?. Locul 3 nitu si probabil si margan si baderca ori unguru, dar cei trei sunt cei mai renumiti sifonari si praduitori.

 • 26 septembrie 2015 la 23:27
  Permalink

  Cucu bau la m… sa tio dau

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.