Procedura de vaccinare împotriva Covid-19 pentru persoanele cu dizabilităţi din Deva

14 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Persoanele cu dizabilităţi din municipiul Deva se pot programa în etapa a II-a a campaniei de vaccinare împotriva Covid-19 la medicul de familie.
Conform informaţiilor furnizate de con­du­cerea Direcţiei de Sănătate Publică Hune­doara, medicii de familie vor întocmi listele cu cei care doresc să fie vaccinaţi şi le vor trimite la DSP pentru a fi centralizate.
Pe baza acestor liste, devenii care nu se pot deplasa la centrele de vaccinare fixe înfiinţate în municipiul nostru, vor beneficia de unitatea mo­bilă. Ei vor fi anunţaţi din timp de repre­zentanţii DSP Hunedoara des­pre data şi ora la care echipa mobilă va merge la domiciliul lor pentru a-i vaccina. Startul înscrierii pentru etapa a doua de vaccinare COVID-19 se va da mâine, 15 ianuarie 2021. (D.G.)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ce decid magistraţii privind insolvenţa CEH?

Ieri, la Curtea de Apel Alba a avut loc un nou termen în apelul declanşat de creditori privind intrarea în...

Poliţia municipiului Vulcan, pe lista focarelor de Covid din judeţ

Poliţia municipiului Vulcan, din Valea Jiului, se află pe lista focarelor de Covid-19 din judeţ, aici fiind confirmate pozitiv la...

Sprijin instituţional pentru investitorii în economia judeţului

La iniţiativa prefectului judeţului Hune­doara, Călin Petru Marian, a avut loc as­tăzi o întâlnire de lucru privind stadiul in­vestiţiei în...

Închide