Pro Infrastructură îi cere premierului să deschidă Lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva

19 septembrie 2019 | 6 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Adriana Năstase

Reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură îi cer premierului Viorica Dăncilă să deschidă Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva circulaţiei. Ei i-au transmis şefului Guvernului o scrisoare deschisă în acest sens.

Cer implicare directă pentru deblocarea situaţiei
”Vă scriem pentru a vă solicita implicarea directă şi rapidă în vederea deblocării situaţiei în care se află Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, un tronson de autostradă finalizat în proporţie de 99 la sută, plătit aproape integral de cetăţenii români şi europeni şi reziliat de CNAIR la sfârşitul lunii august 2019. Acest tronson de autostradă de 21 de kilometri, parte a Coridorului European ce leagă portul Constanţa de vestul Europei prin Bucureşti, Piteşti, Sibiu, Deva, Timişoara, Arad, a fost contractat de către Compania de Drumuri în august 2013 cu aproape 600 de milioane de lei. Ordinul de începere a fost emis în noiembrie 2013, termenul contractual de finalizare a lucrărilor fiind mai 2016. Din cauza modificărilor survenite într-un nou acord de mediu obţinut ulterior semnării contractului, dar şi a problemelor tehnice din teren întâmpinate de constructor, termenul a fost depăşit cu mai bine de 3 trei, antreprenorul cerând recepţia lucrărilor abia în august 2019”, se arată în scrisoarea deschisă transmisă de către Asociaţia Pro Infrastructură primului ministru Viorica Dăncilă.

”Cât a costat biletul de voie?”
Pe de altă parte, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a răspuns, pe pagina sa de Facebook, lui Dan Barna, care s-a filmat pe Lotul 3, criticând şi el nedarea în trafic a acestei porţiuni de autostradă. ”Domnule Barna, am văzut că aceia pe care îi reprezentaţi (din păcate, alţii decât cetăţenii români care v-au votat şi v-au trimis în Parlamentul României) v-au dat «bilet de voie» doar până la intrarea în şantierul de la Lugoj-Deva, Lotul 3. V-au minţit şi v-au trimis la «gardul vopsit». V-a fost frică să intraţi şi să vedeţi realitatea? De aia aţi stat doar la «uşa autostrăzii»? Ca să nu mai râdă dna Chichirău de dumneavoastră (Şi, poate, data viitoare aveţi curaj să intraţi pe un şantier şi scăpaţi de porecla haBARNAm), vă arăt eu ce găsiţi după «gardul vopsit»!!! ştiu că vă plac filmele SF, dar aici e crunta realitate. Îmi pare rău că vă dezamăgesc. N-am nici pastile albastre pentru dumneavoastră. Am doar pentru dureri de cap. Le dau celor ca dumnevoastră care fac orice ca să-i păcălească pe români. După ce vedeţi imaginile cu REALITATEA acestei lucrări dezastruoase, faceţi un singur lucru, dle Barna! Ziceţi-ne şi nouă cât a costat «biletul de voie»? Cât costă să-i reprezentaţi pe alţii decât pe cetăţenii români care v-au votat şi v-au trimis în Parlamentul României? PS: Fiţi mai atent când ziceţi «dacă aş fi preşedinte». Continuarea cântecului este «v-aş amaneta şi nu m-aţi prinde»“, a scris ministrul Cuc pe pagina sa de Facebook.

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Hunedorean spune:

  Concediați ministrul cuc.este răspunzător și pentru lotul lipsa intre cosevita și margina.
  Rușine

 2. gigi spune:

  daca ar fi dat dumul la autostrada, propaganda ar fi zis exact pe dos: ca e inconstient, ca ne pune vietile in pericol etc.
  mi-e scarba de propaganda.
  ps: cine e pro infrastructura ???!!!

 3. Nicu spune:

  Spanioli p.ul i mele sa construiască poteci la ei in țara !!! Ba idioților , in 3 ani e varza autostrada dacă i da drumul așa . Sa ridice toata autostrada la nivelul care trebuie , adică aia 3-10 cm in plus

 4. rusine pro infrastructura si rusine spaniolii spune:

  Spaniolii au vrut sa pacaleasca! shame Spain! go home. mergeti acasa spaniolilor. Bravo Cuc . Nu te lasa la o gasca de spanioli si romani care vor doar $ si comisioane. Fara accidente pe A1. A 1 sa fie facuta ca lumea. Nu mai vrem morti!

 5. Pantea Ion spune:

  Nu s-au pierdut 2 ani din cauza asa-zisilor lilieci si pentru intarzierea aia n-a raspuns nimeni. Baaa tzaranoilor, la auostrada au lucrat si injineri, diriginti de santier, nu doap pulime. Aia n-au vazut cum se lucreaza, cat de gros este asfaltul ? Acest porc bazna Cuc, a fost de 100 de ori in inspectie, impreuna cu toata hoarda de la cnair si mortii lor. Acum s-au trezit ca nu e bine executata ? La puscarie si cuc si toti responsabilii iresponsabili.

 6. Pantea Ion spune:

  Nu s-au pierdut 2 ani din cauza asa-zisilor lilieci si pentru intarzierea aia n-a raspuns nimeni?????. Baaa tzaranoilor, la auostrada au lucrat si injineri, diriginti de santier, nu doap pulime. Aia n-au vazut cum se lucreaza, cat de gros este asfaltul ? Acest porc bazna Cuc, a fost de 100 de ori in inspectie, impreuna cu toata hoarda de la cnair si mortii lor. Acum s-au trezit ca nu e bine executata ? La puscarie si cuc si toti responsabilii iresponsabili.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 20.09.2019

Petru Ioan D., adolescent din comuna Băiţa Pentru că a fost condamnat la doi ani şi jumătate cu executare într-un...

Bulina albă, 20.09.2019

Robert Trufaş, tânăr judoka din Deva Pentru că la competiţia europeană de judo Euro League, a obţinut în cele trei...

Gura lumii, 20.09.2019

Vorbesc gurile rele că un angajat de la o instituţie din oraşul de sub cetate este văzut mai tot timpul,...

Închide